ÚLTIMS ESCRITS:
latest

PENJATS DEL BUS


Vaig publicar l'altre dia a Collonades aquesta foto d'un autobús a l'Havana amb la gent en el vehicle, penjats materialment de la part exterior. Oblidava que això succeïa aquí fa cinquanta i pocs anys. I és que sembla que siguem molt moderns i civilitzats i venim d'on venim fa quatre dies... 

.... D'un escrit anterior "Quan anys ençà vaig començar a treballar a l'empresa Pere Prat. Hi anava amb l’autobús del Martí. Com vivía a la Creu Alta, baixava el transport ja pràcticament ple de Ca N’Oriac hi era força normal en aquells temps anar a la banda del darrere de l'autobús, agafat a la barra que hi havia al bell mig de la porta d'accès, i el cos mig a fora puig el cobrador no tancava la porta, entre d’altres qüestions perquè no podia de plé que anava; l’esmorzar a una ma, embolicat amb una fulla de la Vanguardia i l’altre ma agafada a la barra, i així anàvem a la feina gairebé cada dia al matí. La Vanguardia, impresa en paper no ecològic, no destintava, tot i que sovint quedava plena de l'oli de l'entrepà que en aquells temps es deia 'bocadillo'. Servia tambè per llegir-la mentre esmorzaves, o sia que complia una doble finalitat." 

Ha plogut, però tampoc tant,
« PREV
NEXT »

3 comentaris

 1. I tan FRancesc ...i tan
  salut

  ResponElimina
 2. Siendo pequeño, me acuerdo que mi padre decia cuando aparecio el papel albal, que preferia el bocadillo con el periodico para leerlo , eso se llama reciclar..

  ResponElimina
 3. ahora no se puede Daniel, la tinta de los periódicos es ecológica y destiñe.

  ResponElimina