ÚLTIMS ESCRITS
latest

dissabte, 31 de gener de 2015

RECORDS D`UNA FINAL DE COPA


Parlàven ahir a Rac1 de la possibilitat que es repetis una final de Copa del Rei entre Barça i Espanyol, com es va donar a Montjuic l'any 1957, que de fet, no era Copa del Rei sinó del Generalísimo. Recordàven ahir aquesta final a la radio i fins i tot el resultat, 1-0 que va donar la victoria i la copa al Barça, però no recordàven qui va fer el gol. 

L'autor va ser Francisco Sampedro, que no se per què de sempre havia cregut que era sudamericà i resulta que naixí a València.
El que va quedar més del gol de Sampedro, fins i tot més que el mateix gol, va ser la fotografia que reflectia el moment en que de cap s'avançava al porter de l'Espanyol; penseu que estem parlant del 1957 i no era com ara tan fàcil fer fotos de l'instant com aquesta. Bé, nomès és una dada que aporto que no té res d'erudició futbolística, simplement haver complert anys per recordar fets antics i tenir a ma la Wiki, la biblia dels segles XX i XXI, i el que  és més important, el pare m'hi va dur a veure-la en directe a Montjuic.
« PREV
NEXT »

2 comentaris

  1. La foto es espléndida y los recuerdos con tu padre supongo no lo serán menos.
    Un abrazo

    ResponElimina
  2. hi vàrem anar amb el TREN, (en aquells temps el pare encara no tenia el 600). Anar a dinar amb el pare a Barcelona i després pujar fins a Monrjuicc a veure una final de copa del Generalísimo amb dotze anys, era tota una fita, d'aquelles que no s'obliden.

    salut

    ResponElimina