Parlàven ahir a Rac1 de la possibilitat que es repetis una final de Copa del Rei entre Barça i Espanyol, com es va donar a Montjuic l'any 1957, que de fet, no era Copa del Rei sinó del Generalísimo. Recordàven ahir aquesta final a la radio i fins i tot el resultat, 1-0 que va donar la victoria i la copa al Barça, però no recordàven qui va fer el gol. 

L'autor va ser Francisco Sampedro, que no se per què de sempre havia cregut que era sudamericà i resulta que naixí a València.
El que va quedar més del gol de Sampedro, fins i tot més que el mateix gol, va ser la fotografia que reflectia el moment en que de cap s'avançava al porter de l'Espanyol; penseu que estem parlant del 1957 i no era com ara tan fàcil fer fotos de l'instant com aquesta. Bé, nomès és una dada que aporto que no té res d'erudició futbolística, simplement haver complert anys per recordar fets antics i tenir a ma la Wiki, la biblia dels segles XX i XXI, i el que  és més important, el pare m'hi va dur a veure-la en directe a Montjuic.