El Palau Sant Jordi s'ha omplert aquest divendres al vespre, per a cridar independència, per a demostrat que 'no estem desinflats', com diu Carme Forcadell, expliquen a vilaweb. En efecte, els més de 16.000 assistents a l'acte convocat per l'ANC, Òmnium i l'AMI han anat al Palau convençuts que el camí cap a l'estat català és possible, i que convé continuar sortint al carrer. Han omplert el Sant Jordi, i això ja és un envit considerable, però no s'ha omplert pas l'anella olímpica, tal com demanaven les entitats convocants aquests últims dies.
Que no s'hagin assolit els objectius de concentració de gent per part de l'ANC, no vol dir que s'hagi desinflat el moviment, o potser si, més aviat el que succeeix és que aquestes manifestacions o concentracions excepcionals comencen a sovintejar massa i deixen de complir la seva funció, l'excepcionalitat, per convertir-se en habituals. 
L'11 de setembre proper s'ha d'omplir la Meridiana segons pretén l'ANC, l'enèsima manifestació independentista excepcional, i això arriba un moment en què esgota i distreu a la gent. No crec errar en la meva apreciació si dic que o l'ANC motiva molt al personal i remou cel i terra, o la manifestació de l'11-S pot ser un fiasco o com en el cas d'ahir un ple agredolç, i tenint en compte el dia en què això es pot produir pot ser molt negatiu pel procés.