BLOC D'EN FRANCESC PUIGCARBÓ
BLOC D'ACTUALITAT
Home » » ÀNIMA DE CÀNTIR

ÀNIMA DE CÀNTIR

- Francesc Puigcarbó - divendres, 15 de maig de 2015 - 15.5.15


Les campanyes electorals, siguin per les municipals, autonómiques o generals, a banda de tota la impùdica exhibició de barroeria oportunista i miseria moral de la majoria dels cantidats, tenen alguna noticia, algun punt de surrealisme. naïf - en aquest cas -. La número 8 de la candidatura de C's a Mataró, Núria Sánchez, ha decidit desvincular-se del partit que lidera Albert Rivera després d'haver-se llegit el programa: "Una vegada llegit, veig que el partit és totalment contrari a les meves idees", ha explicat en un comentari al seu perfil de Facebook, segons informa Europa Press.
  
Fonts de C's han explicat a Europa Press que accepten la renúncia de Sánchez -que havia estat militant i ara només era simpatitzant-, i han destacat que la formació va aprovar en els seus òrgans interns el programa de Mataró sense que ella mostrés cap dubte o objecció.
  
"La culpa ha estat meva per no haver-me llegit el programa i haver-me posat en un partit pensant que era d'esquerra moderada", explica Núria Sánchez en el seu comentari, en el qual afirma que necessita renunciar oficialment a seguir a C's.

Doncs si senyors i senyores, Núria Sánchez és una autèntica i genuina ànima de càntir, primer per ignorar que Ciutadans és una agrupació de dretes, i la segona, la més greu: a qui se li acut llegir-se el programa electoral? Si no se'l llegeixen ni els que l'escriuen a expenses del candidat de cada partit. 
Hi ha una matriu mare de programa electoral de fa molts anys, que cada partit copia i enganxa campanya rere campanya, de fet no hi ha ningú que sàpiga que diu un programa electoral, ve a ser com l'anunci aquell del cotxe que la gent  aixeca el capó per veure que hi ha dins, atès no s'espatlla mai.

Tambè ignora Núria Sánchez, que Ciutadans no és un partit, com diria Marianico és una altra cosa, i al igual que Podemos, durarà el que dura dura, i sinó, al temps....SHARE

- Francesc Puigcarbó

3 Comentaris :

 1. al temps...al temps....rés de rés
  Salut

  ResponElimina
 2. AIXÓ SEMBLA, S'ANIRAN DESINFLANT.....

  ResponElimina
 3. mira Italìa, mani politi, l'olivo i va acabar guanyant Berlusconi.

  ResponElimina