EUROPA PRESS - "La delegada del Área de Medio Ambiente del Ayuntamiento de Madrid, Ana Botella, ha afirmado durante el noveno Congreso Nacional del Medio Ambiente (CONAMA), que el planeta "está al servicio del ser humano porque el ser humano es el centro".
Botella ha matizado que esta afirmación no implica que no haya que "cuidar" del planeta para que llegue en mejores condiciones al que viene detrás, pero no cree en las visiones "fatalistas y pesimistas". "Lo que no creo es que haya que 'decrecer' porque no vamos a ser capaces de generar recursos en cantidad, porque la experiencia no lo ha avalado", apunta"
.
Quina sort tenen els de l'Ajuntament de Madrid de tenir una persona tan preparada pel càrrec que ocupa: "l'Àrea del Medi Ambient". És difícil en temps d’obscurantisme i manca de capacitat per solucionar com correspon i pertoca els problemes ecològics de la nostra societat, que una persona sigui tan valenta i compromesa com per afrontar el repte. Declaracions com aquesta l'honoren i demostren la seva vàlua humana i professional, tot i que es possible que la influència positiva del seu espòs amantíssim hi hagi tingut a veure, és palès que el Sr. Aznar és una eminència mundial en el camp de l'ecologisme, respectat i admirat per tothom pels seus esforços en preservar la naturalesa d'aquests insensats malbaratadors de recursos que diuen que no hi ha canvi climàtic i que les reserves del planeta no s’acabaran mai. Felicitar des d'aquest modest i humil bloc al Sr.Ruiz Gallardon per l'encert en posar una persona tan capacitada al departament de Medi Ambient de l'Ajuntament de la "Villa i Corte"
és el que deia en el comentari anterior, n'hi ha més dels que sembla, Oi?