Fa ja uns quants anys, al Parlament Britànic varen interpel·lar na Margaret Tatcher (que no era ni és pas sant de la meva devoció) demanant-li explicacions sobre una acció violenta amb el resultat de dos morts, que les S.A.S. havien fet a Gibraltar d’uns pressumptes militants de l‘Ira.
La resposta de Margaret Tatcher fou concloent: el Govern de Sa Majestat Britànica no te serveis secrets i si en te no ho sap, puig són secrets. I aquí es va acabar la interpel·lació parlamentaria
Aixó tan obvi hauria de saber-ho Mariano Rajoy quan torna a insistir via Maria Dolores de Cospedal i de Jaime Mayor Oreja), de les possibles converses del Govern del PSOE amb representants d’Eta.
El Govern del PSOE no parla amb Eta, i si ho fa no ho sap, puig les converses són secretes. I aixó tan senzill algú que pretén governar hauria de saber-ho, puig de no ser així, el desconeixement d’una qüestió tan simple com aquesta l’inhabilita ja per fer-ho, vol dir que no sap de que va aixó de Governar un País, d'una manera democràtica i responsable. O el que és pitjor encara, si ho sap, i en fa un ús maldestre i partidista, que encara és pitjor i molt poc hàbil i democràtic per la seva part.
Dit aixó, els Serveis Secrets Británics fa ja temps que no són el que eren en temps de la Senyora Tatcher, almenys si fem cas d'aquesta noticia antiga però prou il·lustrativa.
-