Tot va començar en publicar-se la primera noticia: Del cel d'Arkansas varen caure 5.ooo merles o tupins en la nit de l'últim dia de l'any. També es va informar de la mort d'entre 80.000 a 100.000 peixos, que aparegueren surant sobre el riu Arkansas a uns 160 kilómetros de Beebe, d'on varen ploure els ocells. En una autopista de Louisiana, prop de 500 ocells es van trobar morts. A Europa, el succés va començar el 5 de gener, quan van aparèixer prop de 50 corbs morts a Suècia. Més de 400 tórtores han estat trobades mortes després de caure dels arbres per motius que encara es desconeixen a la zona de Faenza, al nord d'Itàlia, segons va informar ahir la premsa local.


No sóc gens de teories conspiratives, etre altres coses perquè les que realment ho son mai les sabrem i totes les altres com Chemtrails. 2012, profecíes bíbliques i les que vulgeu i més s'acaben desmuntant víctimes de la seva propia inconsistència.

Dit aixó, he estat tafanejant i no és la primera vegada que cauen ocells, simplement era un tipus de noticia que es considerava no tenia interés i no es publicaba. El que ara ha succeit és que han coincidit una serie de casos sense cap relació aparent entre ells de caigudes d'ocells i en publicar-se una rere l'altre la noticia, se li está donant una rellevància que en altres circumstàncies no hauria tingut. De totes maneres i tornant a les teories de la conspiració, recordo una pel·lícula de Mel Gibson i Julia Roberts força interesant que es deia així 'Conspiración'. A ell li havien rentat el cervell, però no del tot i quan li venia l'atac necessitava comprar compulsivament el guardià dins el camp de Sègol de Salinger. Però només es tracta d'una pel·lícula con l'obra mestra de Hitchcock "The Birds" de la que poso un video perquè veieu els ocellets.



Suposo que un comentari en un to més catastrofista hauria quedat més impactant, i no diré que no em preocupi una mica aquesta concatenació de noticies d'aus que cauen del cel, però quan un ha vist cremar naus més enllà d'Orió, ja no es sorprén per res.