ÚLTIMS ESCRITS

8/recent/ticker-posts

MORT ACCIDENTAL D'UN PALESTÍ


L'Exèrcit israelià ha lamentat avui haver matat un home palestí de 66 anys, que aparentment descansava al seu llit, durant una batuda a la ciutat d'Hebron, al sud del territori ocupat de Cisjordània. Segons sembla s'han equivocat de pis, atès el suposat terrorista a qui volien assassinar vivia al de sota l'home assassinat per error, o sia que ha estat víctima d'un dany col·lateral, que és el bonic eufemisme que es sol emprar en aquests casos. 

I aixó ha succeit amb total impunitat per part de l'exercit israelià, que te butlla per fer i desfer i assassinar per error o conscienment a qui i a quants vulgui i on vulgui  sense que la resta de països digui absolutament res. El comportament dels israelians és el d'un Estat terrorista amb la connivència de la resta de països occidentals. Tothom calla i per tant n'ès cómplice dels assassinats d'aquest maleït estat terrorista al qui per cert Espanya li ven armes.

Publica un comentari a l'entrada

5 Comentaris

  1. Allò em sembla a mi que és molt complex. Dels israelians, res de bo; efectivament, un estat terrorista. Ara bé, tenir de veïns els palestins, tampoc no ha de ser gens fàcil.

    ResponElimina
  2. no sap no contesta, esta enfeinada venet armes per els puestus.

    ResponElimina
  3. Ho se que la situació és molt complexs, però els de rwebre sempre són els mateixos, als qui varen fer fora del seu territori per ubicar-hi els jueus. Aqui ja es va començar a complicar la zona i no hi ha solució possible, a banda que Israel "SAP QUE ÉS UNA GUERRA QUE A LA LLARGA LA TÉ PERDUDA."

    ResponElimina
  4. Els assassins són el que són, per més que tinguin un estat al darrera. Tristament aquesta història està molt lluny de tenir un final proper i/o feliç. I aquí no passa res, que aquests tenen calerons.

    ResponElimina