La cancellera alemanya, Angela Merkel, en una imatge d'arxiu.
A Alemanya, i segons la Justicia, que és aquesta entelequia que no entenen ni els mateixos que la imparteixen o pontifiquen, els caps, abans nomenats jefes o kefes, podràn exigir que la barba dels homes no sigui molt llarga, que les ungles estiguin curtes i que els cabells estiguin nets i pentinats. Aquests mateixos caps, jefes o kefes podran demanar a les seves empleades que portin sostenidor, segons ha avalat la cort de Colònia (mai millor dit lo de cort), i fins i tot podran exigir que el llarg de les ungles no superi el mig centímetre de longitud.

La cort va prendre aquesta mesura en la resolució d'un cas sobre els hàbits de vestimenta i empolainament del personal d'una empresa de seguretat aèria, els treballadors van denunciar les mesures severes dels seus superiors. Finalment els jutges han donat la raó a la companyia i podria estendre a la resta dels llocs de treball d'una de les regions més poblades del país. Segons la sentencia, els sostenidors, això sí, hauran de ser de color blanc o carn, en tot cas, ja que la cort ha especificat que en cap cas han de ser transparents. D'ocórrer això, els jutges consideren que amb una samarreta interior podria resoldre's el problema.


Segons els senyors jutges el fet que els caps es posin amb la roba interior de les dones, la longitud de les ungles o la barba dels homes, "no vulnera els seus drets individuals", lo qual té el seu que d'incongruent, atès haurien d'explicar el Sr. Jutges que atempta contra els drets individuals de les persones; perdó empleats que és una altra espécie inferior.


La noticia va acompanyada d'una fotograqria de la Senyora Angela Merkel profusament escotada, tot i que la mateixa sembla trucada atés hi ha una ratlla horitzontal un xic abans del final de collaret de diferent color. També és curiosa la mirada inquisitoria de vedella en zel i un punt flàccida de reüll, mirant segurament cap a Sarkozy. De fet a la Senyora Merkel, només li falta una ranura a l'esquena i seria talment una guardiola de les que solen tenir la mainada, plena d'euros aixó si.