El nou responsable de trànsit el Sr. Joan Aregio en declaracions a el Periódico del diumenge ha dit: 'Eliminarem els radars que només serveixin per a recaptar'. El personatge de la foto amb aquest posat tant pinxo, promet, el veig carn de dialing i zapping. 

Dit aixó, ja te nassos que reconegui que hi ha radars només amb l'ùnica finalitat de multar i per tant recaptar diners per la nostra administració, tant preocupada sempre per nosaltres i la nostra seguretat, però que aprofita la més mínima per buidar-nos la butxaca, sempre per el nostre bé, faltaria més.

Diu també el Sr. Aregio que pretenen reduir un 20% els accidents a la carretera en el termini de quatre anys, que és com no dir res, llevat que posats a regulat en comptes de deixar-nos anar a 110 ens facin anar a 30 per carreteres i autopistes. No hi hauria cap accident, però la gent acabaria a hosties, que encara seria pitjor. 

Abundant en el que comentava ahir, insisteixo en que no s'hauria d'agafar l'autopista i anar tots per la general o carreteres alternatives, a veure que dirien els de la Caixa quan baixes la recaptació de la màquina escurabutxaques que és ACESA.