Tinc la lleugera percepció que el món està ben girat, com ja ho deia la iaia d'en Serrat, o una gran collonada que diria Pla (s'ha de citar Pla de tan en tant que fa fe fi i erudit). Aixó, o que aquí hi ha molt de 'prive etílic' per part del personal. Vegis només un petit detall de coses que han succeït les últimes vint-i-quatre hores, i me'n deixo unes quantes. . . 

A Florida (EUA) una dona de 92 anys ha disparat al seu veí de 53 per negar-se a donar-li un petò.

Uns científics estudiosos han arribat a la conclusió que practicar el sexe esporàdicament és molt perjudicial per a la salut i et pot agafar un infart per culpa de cardar poc i a deshora  (Pajilleros unidos jamás seràn vencidos)

A la població de Miengo a Cantàbria, els hi han robat aquest cap de setmana 50 metres d'una carretera asfaltada que duia a la platja (ves que no hagin estat els ecologistes)

Mentre, aquesta ment clarivident, avançada al seu temps que és Hugo Chavez ha declarat al seu aclamat prograda ALÓ PRESIDENTE, que el capitalisme va acabar amb la vida a Mart.

A tot aixó a l'aeroport d'Alguaire a Lleida, a la nit el tanquen a pany i forellad i els controladors arriben a les nou del matí amb l'entrepà embolicat amb la Razón per estalviar. I si algún avió arriba abans d'obrir l'aeroport, doncs...que s'esperi i faci voltetes turístiques damunt Lleida, que la senyora de fer feines (la queli) que és la primera que arriba, no sap com va aixó de controlar avions..

La cosa esperpèntica i valleinclanesca que és aquest objecte rar i multiforme capilar, dit o nomenat Pepe Bono, compara sense immutar-se el parlar català o euskera al Parlament Espanyol d'Espanya amb la prohibició de fumar, que no deixa de ser un vici perniciós, com ho deu ser per a ell i molts dels seus el fet de parlar català o euskera. Un vici o una tocada d'ous. Mentre l'orellut del Pp, aquell homenot dit Astarloa, ninguneja el fet dins la seva ignorància  parlant de "pinganillos", terme despectiu que als peperos els hi encanta.

I la Ministrilla Salgado continua sense assabentar-se de res, lo que la fa una clara candidata a idiota de l'any, en entestar-se en donar la culpa de l'endeutament a les autonomies (quan es parla d'autonomies en negatiu sempre acaba rebent Catalunya), i aqui el malbaratador i molt més endeutat és l'Estat Espanyol d'Espanya tot i l'espoli.

I podria seguir i seguir, com el desori dels europeus & friends amb la guerra no guerra de Libia, que diuen costa no se quants diners, com si els soldadets quan no estàn en guerra no guerra no costessin diners, tot plegat per no res, car tenim quatre avions i tres barquets que a penes suren, com el Príncipe d'Asturias, el portahelicopters insignia de l'Armada Espanyola de Espanya, que no hi ha pogur anar perquè no li funcionen els radars, o la fragata aquella que va sortir de Galicia i si arriba (tots estàn ja ressant) ja s'haurà acabat el happenning.

Com diria Marc Aureli: Tos plegats que se'n vagin a prendre pel rulé, com a la cançó enfadosa que de petit em cantava el meu pare:



Una vegada un ciclista de pega
en una corba va caure al mig del fang
i en el rulé, se li va fer
un gros forat que ell es tapava amb un paper

. . . .i així anar seguint.