El secretari d'Estat de Polítiques per a la Família d'Itàlia, Carlo Giovanardi, ha assegurat que un anunci publicitari d'Ikea ​​que mostra a dos homes donant-se la mà és "greu i de mal gust ". Giovanardi va criticar l'empresa sueca per "venir a Itàlia a dir als italians quina cosa han de pensar, polemitzant contra la seva Constitució ". La fotografia de la parella està acompanyada de l'eslògan "Estem oberts a totes les famílies", però la campanya gay friendly d'Ikea ​​no ha acabat de convèncer el conservador polític italià, qui en el seu dia va dir que "l'adopció de matrimonis gais afavoreix el trànsit de nens ", i que considera que aquest anunci atempta contra la familia tradicional que a Itàlia només contempla la unió matrimonial entre un home y una dona.

Hi ha que veure com els molesta als catolics rancis que es digui matrimoni a la unió entre dues persones del mateix sexe. Veuran senyors cristians no gaire cristians, el matrimoni com a concepte i paraula existia ja abans que Jesús baixes a la Terra a predicar al desert pel que es veu, i la Santa Mare Església se'l va fer seu com ha fet amb tantes altres coses. És el que tenen les sectes que adoren ídols, que ho aprofiten tot sense gaires manies i després s'apunten el mèrit i el monopoli de la apropiació indeguda.

I el més curiós, el que més m'ha sorprès d'aquesta noticia, es, que enten el Sr. Giovanardi per Família Tradicional? Anar a missa cada diumenge, tenir deu fills, tenir una fulana sense que es noti massa, pegar la dona en la intimitat de la llar, ser intolerant amb tots els que no pensin com aquesta família, o sigui el cap, el pare. Castigar i despreciar un fill homosexual si ha sortit així; enviar la nena a avortar a Londres o a Holanda perquè no se sàpiga, o fer-la fora de casa com una veina meva perquè estava embarassada (i era molt de missa) i que curiosament ara que és vella i està sola l'ha acollit la seva filla rebutjada, en un autèntic acte de caritat cristiana.

En comptes de queixar-se de l'anunci d'Ikea i exigir la seva retirada podria el Sr. Giovanardi aprofitar per rellegir la Bíblia a veure si és capaç de captar, entendre i aplicar correctament i amb humilitat i saviesa el missatge de Jesús de Natzaret. Falta l'hi fa. Ah! parlant de famílies tradicionals, potser es refereixen a Santa Anna, Sant Joaquim i Maria la seva filla, per cert, a que es dedicaven els pares de Maria? i que va passar en unes festes del poble on la gent es disfressava d'animals com àligues, coloms i altri?, però tampoc es tracte d'aixó. Oi?, que després parlen de persecució contra els catòlics, o aixó manifesta sovint il capo di tutti capi Sonsenyor Rouco Varela.