ZAPATERO DIU QUE NO SERÀ CANDIDAT


La noticia de la seva no presentació, no sorprén, malgrat un banquer nomenat Botín (deu n'hi do com li quadra el cognom) l'animés a continuar. Res de nou doncs, si el Sr. José Luís Rodrigues se'n torna a León a cultivar escunpinyes a la carbonara, serà bo per a tothom. Possiblement hagi estat un dels pitjors presidents del Govern Espanyol, en un dels pitjors moments de la seva història (que tot s'ha de dir). Però ha demostrat amb la seva incompetència, que el que és més fàcil, que és manar i resoldre els problemes de calat, ell no n'ha estat capaç, i el que costa, que és resoldre els petits problemes del dia a dia, tampoc ho ha sabut fer. 
Dificilment es podia haver fet pitxor, però que ningú es preocupi, aquesta patoleia del Pp que ja demana eleccions anticipades quan el cadàver de ZP encara està de cos present, el superaràn amb facilitat. Si algú creu que de Cospedal i la resta de mindundis que envolten el subproducte residual de Mariano Rajoy estàn preparats per dirigir un país, que s'ho faci mirar. Són "inùtil, presentarse sin referèncias" (com a l'acudit) i si amb José Luis Rodriguez hem anat camí del pedregar, amb aquesta tropa d'inùtils del Pp anirem cam de Barranquilla, com el caiman. 
Si us plau, no ens pot manar algú una mica, encara que sigui una mica lúcid i intel·ligent?. Visca Coblenza!


afegitó: no se qui ha fet la foto de José Luis Rodriguez Zapatero, de malnóm ZP, que publica el diari Público, però és extraordinaria.

Publica un comentari a l'entrada

7 Comentaris

  1. uffff ¡¡¡ no sé que dir ¡¡¡¡

    ResponElimina
  2. HOME¡¡¡¡PITJOR VA SER EL D'AZNAR NO?BE ES LA MEVA OPINIO, PERO CAL RECORDAR QUE EL DIT QUE EL VA SENYALAR COM EL MILLOR,TAMBE ES VA QUEDAR A GUST,POTSER JA ESTABA UNA "MIQUETA" MALAL...QUE SI NO
    JUGANT

    ResponElimina
  3. a vegades és millor callar, Miquel.

    ResponElimina
  4. a vegades és millor callar, Miquel.

    ResponElimina
  5. Jugant, aquest ha estat pitjor que Aznar, que ja és dir.Aznar era un home de paraula, aquest ni aixó, i no sento cap simpatia per Aznar, fins i tot abans que embogís.

    ResponElimina
  6. Bueno, la crisis no fue culpa de Zapatero: en España ha sido más grave gracias al "hombre de palabra" el del movimiento de liberacion del pueblo vasco (ya me entiendes). Pero Zapatero ha sido mal gestor, errático y con falta de decision. Esa falta de decision no le ha faltado para sacar leyes estupidas y que no venian a cuento con la crisis nacional. Un fenomeno... Pasara, creo, a la Historia como uno de los peores Presidentes, ya que reyes hemos tenido unos cuantos que le superan con creces. A mi Rajoy me parece más de lo mismo, yo votare a una mujer.

    ResponElimina
  7. Yo que tu no la votaria, esa mujer es sólo un ente despreciable y demagógico, sin ideario, a la que sólo mueve el oportunismo bananero más vulgar.

    ResponElimina