BIN LADEN - CRÓNICA D'UN ASSASSINAT ANUNCIAT


Com prou se n'ha parlat des de primera hora d'aquest matí i més que se'n parlarà, deixar constància només que el President i Premi Nobel de la Pau d'un País democràtic ha ordenat l'assassinat d'una persona en territori extranger, i ningú s'ha queixat. Semblaria més raonable la detenció, trasllat, i posterior judici, però suposo no els interessava. A tot aixó ha quedat tapada la beatificació d'aquell, el casament dels altres i el que és molt greu la il·legalització de Bildu per part del Tribunal Constitucional amb el que representa de rebot per els altres partits abertzales de no poder concòrrer a les properes eleccions democràtiques? del 22 de maig. Apaga i anem-nos-en.

Publica un comentari a l'entrada

11 Comentaris

  1. Coincidim en l'apunt del dia. "S'ha fet justícia", diuen alguns. I jo creia que es feia als tribunals.

    ResponElimina
  2. Joan, aixó que reclames es produiría en un País democràtic, i actualment al món no en conec cap.

    ResponElimina
  3. Tens tota la raó. Teniu tota la raó. Ara jo no he pensat en cap moment "s'ha fet justícia" sinó més aviat elcontrari, com apunteu tots dos...

    ResponElimina
  4. Duia dos dies tement que havíem retornat a l'època medieval (reis que es casen, mòmies beatificades) i ara resulta que sí. Anar a matar moros és fer justícia? Doncs bé, em demano una plaça per al proper vol a Mart.

    ResponElimina
  5. Eulàlia, s'ha fet la justicia de "ojo por ojo diente por diente" o no era així?, bé, més o menys, el contrari de posar l'altre galta, que tampoc es tracta d'aixó

    ResponElimina
  6. Lluís, no cal que vagis a Mart, a Huelva es veu que és igual i hi estàn fent proves amb vehicles, vestits espacials i coses d'aquestes i de passada et podràs prendre uns finos que sempre treuen els mal de caps de l'ìdem.

    ResponElimina
  7. Señores ¡¡¡¡¡¡ por favor ¡¡¡¡ lo ha dicho un premio Nobel de la Paz ¡¡¡ como concatenación de lo contrario...¿ algo sabrá de muertes ?...digo..

    ResponElimina
  8. Igual habria que encerrarle en Guantánamo. Cuba es muy bonita.

    ResponElimina
  9. Molt trist l'assassinat. Encara sort que no sóc l'únic que pensa que els EUA s'han posat al baix nivell de Bin Laden.

    ResponElimina
  10. M hi ha molta gent que no està d'acord amb com s'ha fet, sense justificar pas Bin Laden que era el que era, però assassinar-lo, no és gens democràctic, és la llei del talió, amb l'agreujant quer la poden aplicar a qui els hi sembli.

    ResponElimina
  11. Ostres, si es la reencarnació de Sant Martin de Porres!

    ResponElimina