ÚLTIMS ESCRITS

8/recent/ticker-posts

EL MÓN S'ACABA DISSABTE A LES SIS DEL MATÍ

compte! que la cosa aquesta de la fi del món, és a les sis del matí hora de California que són les dotze o quarts d'una aquí, a l'hora del vermut



Segons assegura el predicador de Califòrnia (EUA.) I fundador de l'emissora Family Ràdio, Harold Càmping, el Dia del Judici Final haurà d'arribar a les 6 del matí del proper 21 de maig. Així queden només alguns dies per l'Apocalipsi, esperat impacientment per tots els partidaris del pastor nord-americà.
Mentrestant el 'profeta' californià, que va basar la seva predicció en un estudi numèric, no va explicar com passaria realment la mort de tota la humanitat. No obstant això, anteriorment Càmping havia dit que un 2% de la població del planeta immediatament "s'elevarà al cel", mentre que la resta "seran enviats directament a l'infern". És una mala noticia i una llàstima, no podrem anar a votar per les municipals del diumenge 22 i veure la final de la Champions a Londres. 

Aquest profeta, em recorda un cas de fa uns anys a Nova York. No he sabut trobar quina era la secta ni el nom del seu líder, però recordo el cas:  El líder d'aquesta secta els hi va comunicar als seus fidels seguidors que un diumenge a la nit s'acabaria el món, i les ordres que els hi va donar si és volien salvar, era desprendre's de tots, absolutament tots els seus bens materials que li havien d'entregar a ell en diners i presentar-se a un lloc determinat del port de Nova York a les dotze de la nit vestits només amb un llençol. Allí abans de trencar l'alba, una nau els vindria a buscar per reunir-se en un altre planeta amb ell.
Encara que sembli mentida, una cinquantena d'innocents li varen fer cas i després de desprendre's de tots els seus bens terrenals i entregar-li els diners a ell, amb tota la bona fé del món se n'anaren a les dotze de la nit ells i llençol, a esperar la nau. En trencar l'alba i arribar els primers treballadors del port van adonar-se que els hi havien pres el pel, la roba i els diners i amb una mà al davant i l'altre al darrere se'n tornaren no se on, puig no tenien on anar, llevat la casa d'algun amic o familiar. Del lider de la secta no se'n va saber res més.

Bé, el dia 21 per si de cas, en comptes de llevar-me a les set com cada dissabte ho faré a tres quarts de sis, almenys si s'ha d'acabar tot, ho vull veure.

Publica un comentari a l'entrada

16 Comentaris

  1. Ostres! Es podrien estalviar la campanya electoral, doncs, i que ens deixin tranquils aquests tres dies que ens queden. L'hora ja em va bé, perquè prefereixo que la fi del món em trobi dormint.

    ResponElimina
  2. Amb els anys ja he assistit a diversos fins del món. Acostumen a ser molt més avorrits del que caldria preveure.

    ResponElimina
  3. Això està molt bé: les prediccions han de ser precises i verificables. Res a objectar. Tant de bo tots les predicadors i profetes fossin així de honestos.

    ResponElimina
  4. Corro a depilar-me, no sigui cas.

    ResponElimina
  5. Lluís, precisament el món s'acaba la jornada de reflexió. No hi ha dret.

    ResponElimina
  6. Allau, perquè erren, ja veuràs el dia que l'encertin, llàstima que com s'acabarà, ningu s'en podrà vantar.

    ResponElimina
  7. Compte Brian! ésa les sis del matí hora de California.

    ResponElimina
  8. Matilde, l'últim que se'm passaria pel cap si s'acabés el món és depilar-me, ara, si et fa ilu. . .

    ResponElimina
  9. El títol del post m'havia espantat perquè he pensat que m'agafaria dormint. Ara, cap a les 12 ja és una altra cosa.

    ResponElimina
  10. per aixó vaig avisar després amb la línia mòbil Pere. Aixó ja és una altra cosa, encara em donarà temps a dinar (h fem a quarts d'una a casa) i a l'hora de fregar els plats, apasiau!

    ResponElimina
  11. No és l'última cosa que se m'acut, Francesc, és la penúltima...i vull estar presentable ;-)

    ResponElimina
  12. No patiu que si acabem a l'infern (98% de probabilitats segons l'estadística) encara tindrem les municipals i els polítics emprenyant.

    I res, a esperar la propera.

    ResponElimina
  13. ONDIA TU¡ QUE ENS QUEDAREM SENSA EL PARTIT DEL BARÇA....QUIN MAL PAR... AQUEST PAIO. NO PODRIA SER EL DIA 30? SISPLAU¡¡¡.
    JUGANT

    ResponElimina
  14. presentable! no se jo si s'axcaba el món si algú estarà presentable.

    ResponElimina
  15. bé Joan, però el Beat Joan Pau dos va dir que l'infern no existia.

    ResponElimina
  16. He contactat amb ell a veure si ho podia ajornar fins passada la final de Wembley.. Ho sento JUGANT, m'ha dit que no és possible.

    ResponElimina