ÚLTIMS ESCRITS

8/recent/ticker-posts

L'ESCULTURA MANCA, COM L'AEROPORT

maqueta de l'escultura

A Castelló, els inefables Senyors o quelcom similar Camps i Fabra varen inaugurar fa un parell de mesos un aeroport on no hi volen avions. Aquest projecte faraónic vindria a ser com Egipte sense pirámides. Un aeroport aquest que no es pot no visitar pels ciutadans que són els qui l'acabaràn pagant i de moment resta allí més desert que una neurona en el cervell del Sr. Ansar.


La Diputació de Castelló que casualment presideix el Sr. Fabra habia encarregat a més a més una super estàtua a l'artista Juan Ripolles. Poca broma, una estàtua de 25 metres d'alçada que l'artista estaba ultimant al seu taller. Però, ai las, la susdita estàtua és de. . . .coure!, material preuat on els hi hagi a dia d'avui i si no que els hi ho preguntin als veïns de Sant Dalmai a Girona que és varen estar 24 hores sense telèfon en robar-els-hi el cablejat l'associació d'amics del coure.


Resumint doncs, aquest cap de setmana va passar el que havia de passar, uns quants individus varen robar del taller de l'artista Juan Ripollés una part de l'escultura. Segons han informat treballadors del mateix taller, els lladres s'han emportat un braç i dos dits, realitzats en llautó i coure, que tenen un pes aproximat d'una mica més de dues tones i estan valorats en uns 36.000 euros.


Pero no tot s'ha perdut, l'escultura es veu tenia tres braços, o sia que almenys un s'ha salvat - de moment - i així la esmentada escultura com l'aeroport de Castelló, s'ha quedat manca, l'una de dos braços, i l'altra mancat d'avions. I no vull ni pensar el que durarà un cop instal·lada la escultura de coure a la rotonda, si una part de (la robada) eren dues tones i mitja, tota ella deu pesar un ou i part de l'altre. Tants quilos de coure són llaminers, molt llaminers, ves que no els hi prenguin amb un tres eixos, o dos si fa falta l'escultura sencera, i el President de la Diputació de Castelló i part de l'estranger de fora, l'inefable Sr Fabra es quedi sense avions i sense escultura. Almenys que li donin temps a inaugurar-la després de les municipals.


Publica un comentari a l'entrada

4 Comentaris

  1. Coneixia el cas de l'aeroport sense avions del Fabra, però això de l'escultura de coure encara no. Una genialitat més dels faraons valencians. M'ha agradat especialment la menció a l'Associació d'Amics del Coure, una bona troballa.

    ResponElimina
  2. Se les han llevado...4 toneladas ¡¡¡¡

    ResponElimina
  3. la noticia la vaig publicar ahir a Collonades, però és que de fet Collonades o les noticies que hi publico són una font per escrits en aquest bloc. Avui n'he publicat una d'Argentina que volen que els bitllets de 10 pesos portin la cara de Maradona L'acudit està xupat, Oi?

    ResponElimina
  4. Que grandes son los metalúrgicos, Miquel. . . .

    ResponElimina