El Sr. Punset surt en un anunci d'un suposat pa natural, que poc en té de pa i menys encara de natural, pèrò qui paga mana i necessitat obliga. i aquest suposat intel·lectual s'ha prestat a fer el paripé d'aquest lamentable anunci. Ja poden anar xerrant i pontificant que, per cales, com bagasses es venen i et venen el que sigui, siguin intel·lectuals o no. 

Tornant a aquest suposat pa natural, només cal agafar una mostra i dur-la a un laboratori per a ser analitzat. No passa la prova del cotó, ja en podeu estar ben segurs, perqué ni és ben bé pa, ni molt menys és natural, ni l'han cuit amb llenya. I és que la principal qualitat de la publicitat, és mentir, amb més o menys estil, aixó ja depén del cinisme del publicista. 

Ara, Punset que em perdoni, però ha caigut molt baix, encara que després afirmi que els diners que ha cobrat per petrpetrar l'espot han estat per a una ong. A banda que no m'ho creuré, el que més em molesta és que el Sr. Punset en prestar-se a aquesta patotxada d'anunci, menteix, i entenc ho fa conscientment. Posats a fer, podria fer anuncis de matalassos, de fet, té experiència en adormir a la gent.
Per cert, potser que el Gremi de Forners o Ceopna prenguin cartes en l'assumpte i denuncii aquest anunci tant falsari. Aquests de Bimbo semblen ja els de Don Simón.