El portaveu del govern i secretari general de la Presidència, Francesc Homs, ha dit que esperava que haurien estat més els conductors es posarien l’adhesiu CAT a les matrícules dels vehicles. Homs ho ha explicat al programa Tot és molt confús, amb Pere Mas: "Jo trobo a faltar que la gent se’n posi de CATs a les matrícules". El portaveu de l’executiu ha assenyalat que això és legal i ha concretat que "si mires els papers del cotxe veuràs que el que identifica la matrícula és la combinació de quatre números i de tres lletres, la E no surt", i ha afegit: "Qui vulgui que es posi el CAT sobre la E. Jurídicament és possible fer-ho".

I és que hi ha gent confusa que és al món perquè hi hagi una mica de tot. A que ve aquest comentari frívol del Quicu Homs, que potser no hop sap que els mossos o la Guardia Urbana posen multes per dur el cat al cotxe o a la moto?, i per descomptat la Guardia Civil. A quin pais viu aquest Quicu, que té nom de cantant de terres de l'Ebre, només que aquells ho fan molt bé i afinen i en Quicu Homs més aviat desafina. 

Ja dic jo que no et pots refiar dels qui fan la mateixa fila ara que el dia en que varen fer la primera comunió, i en Quicu Homs és un d'aquests. Com a l'acudit: Inùtil presentarse sin referencias. 


...coneixeu a aquest senyor que anys ha va posar el  cat  al seu automòbil.