La ministra de Sanitat, Leire Pajín, s'ha mostrat contrariada per la repercussió de les fotos publicades d'ella en biquini al Llatzeret de Maó (Menorca) gaudint de la platja i per les crítiques rebudes pel fet que encara existeixin centres com aquest al qual només poden accedir-hi els funcionaris del ministeri. La ministra s'ha defensat de les crítiques a l'assegurar que ella va pagar la seva estada a la residència, que no va obtenir privilegis i que era molt conscient del que feia quan va decidir anar a passar el cap de setmana al lloc amb els seus pares, de manera que diu que encara no enten on és la notícia.

Sobre la condició exclusiva per a funcionaris de la residència, Pajín ha assegurat que es tracta d'un centre de recerca de referència internacional i que es dedica a moltes més coses, a més d'oferir residència als funcionaris. I ha assegurat que va signar un conveni amb el Consell Insular de Menorca el passat mes de març perquè la residència pogués obrir-se al públic. L'Illot artificial no te ni platja i tampoc es que sigui el Càrib, i a més a més sí unes mini vacances que han sortit molt baratetes (364 euros crec), no n'hi per esquinçar-se les vestidures. I és alló de sempre, l'han criticat per anar a Llatzeret de Maó i l'haurien criticat si hagués anat fora d'Espanya, i l'haurien criticat anés on anés. 

A banda tenim el tema del biquini. Cony! a mi que em perdonin, potser si que està una mica grassoneta, però francament la ministra està de bon veure i palpar (amb permis), i de quin pa en fa la gent que la critica, rossegons. Si estés molt prima dirien que fomentava l'anorèxia, com és el cas la Princesa Leticia que és un fideu). Al pobre príncep li deu semblar al llit que li cau el Sant Cristu al damunt, sense la creu.

Lamentable, pedreste i casposa, de vergonya aliena la crítica a l'ABC d'aquell ésser repugnant nomenat Alfonso Ussia, que em nego a reproduïr però ja us podeu imaginar de quin pal va, només hi faltava un altre il·lustre analfabet ranci i funcional com Antonio Burgos.

En resum,  que sovint ens l'agafem en paper de fumar, i sincerament no entenc tota la crítica que s'ha fet d'un cap de setmana de la Ministra, a qui els del Pp i la dreta cavernícola li tenen jurada. Potser perquè com a la faüla d'Esopo: som verdes.

En un altre ordre de coses i parlant de la Sra Ministra, intentava vanament aquest matí a Rac1 en Basté que li contestés la senyora Pajin a una pregunta amb un simple SI o un NO, obviàment ha matitzat i no ha contestat ni si ni no, sino una llarga i estudiada parrafada de manual. I és que el dia que algun periodista arrenqui un SI o un NO a seques a un polític en una pregunta en directe i compromesa, és mereix com a mínim: l'ONDAS, o quelcom més