No sento cap orgull per ser heterosexual, com no el sentiria si fos bisexual o homosexual, un és el que és i poc més pot fer-hi, llevat, aixó si, d'acceptar-se com és i amb certa dignitat. Ara, el que si no entenc, ni comprenc, ni comparteixo és aquests carnavals de l'orgull gay en que es disfressen amb calçotets marcant paquet, o de gladiadors moteros, romans platejats i amb ales, o d'odalisques amb fru fru, amb clares i explícites connotacions sexuals que no entenc que tenen a veure amb l'orgull i amb ser gay. Si es volen manifestar (ja he dit que no ho entenc) que vagin com va la gent pel carrer, com van ells mateixos normalment pel carrer, que seria una manera de demostrar la seva normalització que de fet ja existeix a la vida real sense cap problema. Perquè sinó amb aquests actes xabacans poc favor es fan per afavorir la seva situació, i aquesta patètica rua més que el dia de l'orgull gay, sembla la parada dels monstres, per la seva anormalitat.
S'han fet esforços per normalitzar les relacions entre uns i altres a fi i efecte que conviure amb normalitat, lluny del disbarat de la repressió d'èpoques passades o dels indocumentats que titllaven als homosexuals com a malalts o com un error de la naturalesa. Aixó ja s'ha superat i ja ho hem entès, però manifestacions com la de Madrid ahir, i les parades amb les que periódicament s'obsequien ells mateixos, fan dubtar i pensar que potser si que els gais són diferents, i en el fons, els heterosexuals aixó ja ho sabiem. Nosaltres no som tan horteres. Aquesta és la única diferència.

Ara, com la manifestació d'ahir a Madrid era en contra la visita del Papa a la capital del regne i és aquest el pare de tots els horteres travestits, tot queda al seu lloc i tot està bé. Ves que no protestessin els gais i lesbianes pel que costarà la visita del Papa a Madrid (50 milions d'euros, diuen), i ja te nassos que la visita del màxim representant dels catòlics a un país laic, l'hàgim de pagar entre tots. Potser ens hi hauriem de posar seriosament en aquest assumpte i què es paguin la festa ells, els catòlics apostolics i pederastes. Amén.