Pel que expliquen els de E-Noticies, poc després del partit que va enfrontar a Reial Madrid i Barcelona per la Supercopa va sorgir el rumor, en diversos mitjans, que Özil va reaccionar agressivament contra Villa perquè aquest havia insultat a la seva religió, l'islam. Tot i que diversos futbolistes del conjunt blanc, així com el mateix Özil, han sortit al pas desmentint aquesta afirmació, diversos grups de musulmans han fet cas omís i s'han dedicat a crear grups contra David Villa a Facebook.
Entre els grups creats contra l'asturià, destaquen: "Sóc musulmà i odio a Vila" (3.000 membres) "Tots contra David Villa que va insultar a Mesut Ozil i l'Islam" (9.500 membres) "Anti-David Villa" (6.000 membres) i "1.000.000 de futbolers odiem a Vila perquè va ofendre l'islam" (11.000 membres) i es es poden llegir missatges com: "Villa ha muerto. Te voy a matar" o "Villa ha de morir". 

Ja entenc que Facebook és una barreja de narcisistes i criatures sense excessiu senderi, on es desbarra i molt, diguessim que seria diferent el nivell dels blocs, on crec en general hi ha bastant mesura (sempre hi ha excepcions); però a Facebook hi ha una serie de grups que francament preocupen, per la seva incitació a l'odi, com és aquest cas i altres, i, sincerament, no sóc massa de prohibir ni censurar, entenc que cadascú té tot el dret a expresar en llibertat les seves idées i la seva opinió, però compte amb aquests grups què, per més inri, desde la desinformació atien pàgines perilloses per l'altri, potser el Govern hauria de posar-s'hi i començar a tancar pàgines d'aquest tipus o similars que atíen altres odis com els de PxC, i més que n'hi ha. I aquí no val que Ozil o altres companys seus (fet que els honora) hagin desmentit aquests situació de suposats insults a l'Islam, aquests grups van a pinyó fix i no canviaràn de plat ni de pinyó, que prou en són de radicals i bastant eixelebrats també, que tot s'ha de dir.

Vegis sinó, si algú gosa criticar l'Islam per més raons que pugui tenir, amb l'alegria amb que critiquem als del Vaticà, que ambs aquests tothom si veu en cor, però amb els altres..... silenci, que no s'estàn d'hosties encara que no siguin sagrades, i et munten una fatwa per ben poca cosa.