En una mena de país ineficient, quelcom més o menys com Espanya entre dues guerres (civils) i el Govern de la Generalitat fent el capullu, un Conseller ha dit públicament que no coneixia la portantveu ecosocialista Laia Ortiz, ni al Pitu Vilanova, i s'ha quedat tan ample. Com li diu Lluís en una carta: no dubto gens que s'afanyarà en demostrar que mereix aquell tractament d'honorable i que això d'ara ha estat un lapsus, un error. Els errors es minimitzen quan hom els sap esmenar. Corregir no ens fa savis, però potser ens fa dignes.
No se a hores d'ara si el senyor Frances Xavier Mena ha rectificat i ha reconegut que si, que coneixia a Laia Ortíz, però m'és ben bé igual, el Sr. Más la l'hauria d'haver cessat a hores d'ara també, per idiota. 

Com és possible que vosaltres no el coneixeu, a banda de la foto us deixo l'enllaç del seu historial, o hauria de dir histerial. Us donaré un pista, és el relativament honorable Conseller d'Empresa i ocupació.  El Govern dels millors continúa oferint-nos situacions vodevilesques com aquesta. Ja deien els del dialing de RAC1 que aquest Conseller donaria molt de tema per a ells. La foto no l'he retocat, ell és així, de motu proprio.

SBD - 220811