La nova versió del famós vídeo còmic 'Dinner for one' ('Sopar per a una persona') amb el president francès, Nicolas Sarkozy, i la cancellera alemanya, Angela Merkel, com a protagonistes s'ha convertit en un 'hit' del portal YouTube. El vídeo ja ha estat vist més de 700.000 vegades. L'esquetx de 1963 és molt popular a Alemanya, la televisió del país el sol projectar amb freqüència en vigílies de Cap d'Any. Mostra a una dama d'edat avançada celebrant el seu 90è aniversari amb els seus quatre amics imaginaris, el paper el realitza el seu majordom.
La nova versió feta per la companyia de televisió alemanya ARD es titula 'La 90 cimera de la salvació de l'euro o euros per a ningú'. Es tracta del mateix vídeo alemany però amb el so canviat i les cares d'Angela Merkel i Nicolas Sarkozy sobreposades.
El president francès fa el paper del majordom i es transforma en el primer ministre britànic, David Cameron, l'exprimer ministre grec, Yorgos Papandreu, i l'expresident del Govern d'Espanya, José Luis Rodríguez Zapatero, els 'amics imaginaris' de la dama. Tots tracten de complaure a Merkel.

La veu en off diu: "Així són tots les cimeres de la salvació de l'euro. No importa si hi ha algú més o només aquests dos, decideixen ells mateixos".. La unió de Merkel i Sarkozy va ser batejada a Europa com 'Merkozy'. A principis de desembre els polítics van proposar sancionar automàticament als membres de la Unió Europea que no puguin aturar el seu dèficit pressupostari. Al novembre es comunicava que la cancellera alemanya i el president francès planejaven reformar el bloc de divises de la Unió Europea, que suposa la restricció de la quantitat de països membres de l'eurozona. Llàstima que els alemanys no parlin en català o castellà, perquè del video no s'enten res, a no ser que en Ferran ens ho tradueixi, o ens en faci cinc centims.