Com pot un fiar-se un d'un diari que es diu "La Razón", si el nom ja els delata i retrata. El rotatiu mostra un bitllet de cinc euros trencat enganxat amb tres cintes adhesives dels colors de la bandera d'Espanya. La Razón destaca que el diari econòmic nord-americà Financial Times "aplaudeix les mesures valents del govern" espanyol. Considera que "Espanya té cura" perquè en "només 15 dies el Govern ha aprovat un pla d'urgència realista". Per a il·lustrar-ho, mostra un bitllet de cinc euros trencat i arranjat amb cinta adhesiva dels colors de la bandera espanyola.
Pel que és pot deduir en primer lloc que el Financial Times no ni idea d'economia ni de que és Espanya, un Estat parasitari que ha sobreviscut gràcies a l'espoli primer de les colonies i després d'algunes autonomíes que un cop n'ha tret el suc i el bruc, pretèn encara criminalitzar de les seves miseries. Espanya no té cura, senyors del Financial Times, i està avocada a la indigència física que la mental fa ja temps la conrea. Espanya no és més que una unitat de destí en l'irracional, i les quatre mesures que ha aplicat suposament el desaparegut Rajoy, són de manual i ja s'havien aplicat, com la suposada recaptació de 8.141.171 milions d'euros a costa del frau fiscal. - Mira que s'ha de ser Soraya per donar aquesta xifra- , quan el Govern del ZP l'any anterior en va recuperar a la chita callando més de 10.000 de milions. I és que hi ha una cosa pitjor que se burru, és ser-ho i no adonar-se'n. com els del Financial Times i els Rajoy's boys. Que els deus ens amparin!
Molt bona, Francesc: "unidad de destino en lo irracional".
ResponEliminaUiiiiiiiiiiii, quina medicina més potent s'haurà d'inventat per a caurar-la!!!!
ResponEliminapos si..¡¡ que els deus ens amparin...
ResponEliminaLa de culets que hauran netejat aquests per passar la nutísia...
ResponEliminaRajoy es más de lo mismo que Zapatero y los del Financial tenían que escribir de algo. Para mi, sin embargo, si creo que España existe, ¿Que ha vivido de sus colonias?, el mundo se divide en quien vive de sus colonias y quien es colonizado, ya sea por las armas o por la economía. Los países no se crean por las buenas, eso esta claro y las independencias reales solo se consiguen por las armas.
ResponEliminaEspaña tendrá muchos defectos, sin embargo creo que el mayor que tenemos es fijarnos solo en nuestros defectos, festejar nuestras derrotas y en eso los catalanes no desmerecéis en nada con el resto de españoles, solo hay que mirar que se celebra en la Diada, una derrota de la nacionalidad; al igual que en Castilla y León a algún imbécil se le ocurrió la estúpida idea, primero de juntarnos a Burgos y bayadoliz y segundo de celebrar Villalar.
Un país que celebra sus derrotas me parece estúpido, pero es lo que hay.
Más que España, este país se debiera llamar "Gilipollas sin fronteras", no cabe un tonto más.
I, al damunt, la sensació d'unitat sota aquestes tres franges. Fot més por que una pedregada, tot plegat.
ResponElimina@Temujín, la "Diada" no es ninguna celebració: es un recordatorio.
ResponEliminaFrancesc, a Espanya tal com la coneixem li queden dos Telenotícies, com se sol dir. A cada segon que passa n'estic més convençut.
no us preocupeu que l'Arturu ho ha arreglat tot avui a la Gran Bretanya, on s'ha trobat amb el Camerón de la Isla (Britànica, off course)
ResponEliminaLo de la diada Temu, es una cosa típica de aquí, celebrar derrotas, como no ganamos nunca. De todos modos consideran los que la celebran que es una forma de reafirmar la identidad como país. La verdad es que yo soy partidario de una única Europa no de fraccionar. Si consiguiéramos unos estados unidos de Europa y los países y naciones pasaran a segundo plano quizás iríamos mejor. Tengo muy claro que los conceptos de nación y país era válidos en el XIX y primeros del XX, pero ahora están desfasados, y no tienen demasiada razón de ser, pero eso no lo piensa aquí mucha gente, y en España tampoco.
ResponElimina