FRED SIBERIÀ DE SIBÈRIA

Diuen els del temps que a partir de demà dijous i tot el cap de setmana ens arribarà una onada de fred siberià, i que podrem arribar a temperatures de -20º als Pirineus i -10º a l'interior. Preocupa aquesta baixada de les temperatures pels 8.000 indigents que dormen al carrer a Barcelona, i preocupa també per un altre tipus de personal, la típica tópica noia que envien els de la tele, a peu de carrer, camp o carretera amb la unitat mòbil, per explicar in situ que està fent molt de fred o fins i tot nevant pels llogarrons del país. 
Aquesta intrépida reportera sol entrevistar a un avi que explica que malgrat els anys que té no havia fet mai tant de fred o nevat com ara. Aquest avi és sempre el mateix i val per nevades, fred, pluges, riuades, ventades o qualsevol accident metereològic de la mare naturalesa. 
I, així com dels indigents se'n preocupa l'Ajuntament, els ciutadans ens guarim a casa o ens abriguem ben abrigats i sortim el mínim, d'aquestes noies (o a vegades algún noi) no se'n preocupa ningú i resten desvàlides i desprotegides davant una càmara que de fet ens explica una obvietat que ja sabem. Ja cal que s'abriguin.


afegitó: El comentari anterior, 'el rostre del lector' s'ha publicat per error, és del 2007. Succeix que l'estava rellegint i a vegades passa que si no dius guardar primer, es publica amb la data actual, com m'ha passat aquest matí. Ara, com l'RSS ja és en marxa i qui hi ha apuntat rep l'avis, si l'esborro no pot accedir a l'entrada i aixó crea un cert desconcert. Exposat està.

3 Comentaris

Més recent Anterior