Amb Esteban González Pons es demostra que l'espècie humana no evoluciona, de fet ell i l'altre podrien ser els amants de Teruel, 'tonta ella y burro el' o fer la versió espanyola de 'dos tontos muy tontos' Senyor, quina creu. Si us plau, que li facin la prova de la alcoholèmia. Ni assajant molt es pot ser més, simple, o ximple, llegiu les declaracions que va fer en  la presentaciò de José Ignacio Wert, Ministre d'incultura que recull el diari Público, el Vicesecretari de Comunicació del Pp Esteban Gonzalez Pons, que demostren a banda que es un poca-solta, que hi ha gent que és al món perque hi hagi una mica de tot i res de bo.

"El vicesecretari de Comunicació del PP assegura que el ministre és "un polític brillant" i "valent" - En la presentació que ha fet de José Ignacio Wert, ha assegurat que "en només un mes i escaig de ministre, ja ha recuperat un tresor robat pels pirates al fons del mar i ha descobert una altra Gioconda, també de l'entorn de Leonardo, com la francesa, però molt més jove i molt més maca ".

No s'ha quedat aquí Pons en els seus afalacs cap al ministre, ja que després s'ha referit a ell com "un polític brillant, valent i un especialista en salvar esculls i desfer nusos gordians, a qui no li falta ni la bona sort que acompanya als campions esportius ".
I ha conclòs amb més bones paraules: "És un dels pocs polítics que, en pau amb la sintaxi, ha renunciat a boxejar amb les conjugacions verbals del castellà com a part de la seva gimnàstica diària".
Després de la seva conferència, Wert ha hagut d'afrontar la realitat de les enquestes, que li col·loquen com el ministre pitjor valorat del Govern de Rajoy. Preguntat per això, el titular d'Educació, Cultura i Esport ha tret importància a la mala valoració i ha dit que l'accepta "encantat" si això significa que en 15 anys, Espanya no està a la cua de l'OCDE en matèria educativa."

¡Manda Gúevos!