Vaig a dinar sovint a un WOK que hi ha a Granollers al carrer Mataró, 2 darrere la fàbrica de 'Jabones Camp' que ara és ja d'uns altres.
Un WOK per a mi què sóc de poc i mal menjar és el lloc ideal, tens molts plats a escollir del buffet que val amb beguda inclosa 10.90€ i pots menjar el que vulguis. El perill és el dia en que coincideixen algún autocar de jubilats i un pernil per atacar impunement, que acaba malmés en poc temps.
Una tropa de jubilats a un WOK és el més semblant a la marabunta. Els plats de llagostins socarrimats pel 'yatá' (yatá, és lùnic que sap dir en castellà el xinés que els fa a la planxa), com deia...els plats de llagostins semblen pirámides que vessen pel costat del plat, i la nata inunda el plat del flam. Sense anar més lluny, l'altre dia gairebçe arribem a les mans amb una senyora d'almenys 80 anys, i tot per els caragols de mar 'las cañaillas', Vaig arribar primer jo, avantzan-la per l'esquerra i derrapant a la dreta ja amb el plat a la mà (ho reconec), però la senyora no és va deixar acoquinar i m'anava empenyent per prendre'm la posició. Mentre intentava raonar amb ella per repartir-nos-els (ni devia haver una vintena) un avi per l'esquerra es va aprofitar de la nostra disputa i ens els va fotre, deixant-ne (tot un detall) 2, un per cada un.
Però aquest WOK de Granollers té una peculiaritat nostrada que el diferència dels altres que sovintegen útimament; a l'hivern. cada dia tenen escudella de galets, i de la bona, que la fa personalment un dels socis que és del país, i no me la perdo cap dia, ni la sopa de galets ni 'las cañaillas'. Bon profit!
Un WOK per a mi què sóc de poc i mal menjar és el lloc ideal, tens molts plats a escollir del buffet que val amb beguda inclosa 10.90€ i pots menjar el que vulguis. El perill és el dia en que coincideixen algún autocar de jubilats i un pernil per atacar impunement, que acaba malmés en poc temps.
Una tropa de jubilats a un WOK és el més semblant a la marabunta. Els plats de llagostins socarrimats pel 'yatá' (yatá, és lùnic que sap dir en castellà el xinés que els fa a la planxa), com deia...els plats de llagostins semblen pirámides que vessen pel costat del plat, i la nata inunda el plat del flam. Sense anar més lluny, l'altre dia gairebçe arribem a les mans amb una senyora d'almenys 80 anys, i tot per els caragols de mar 'las cañaillas', Vaig arribar primer jo, avantzan-la per l'esquerra i derrapant a la dreta ja amb el plat a la mà (ho reconec), però la senyora no és va deixar acoquinar i m'anava empenyent per prendre'm la posició. Mentre intentava raonar amb ella per repartir-nos-els (ni devia haver una vintena) un avi per l'esquerra es va aprofitar de la nostra disputa i ens els va fotre, deixant-ne (tot un detall) 2, un per cada un.
Però aquest WOK de Granollers té una peculiaritat nostrada que el diferència dels altres que sovintegen útimament; a l'hivern. cada dia tenen escudella de galets, i de la bona, que la fa personalment un dels socis que és del país, i no me la perdo cap dia, ni la sopa de galets ni 'las cañaillas'. Bon profit!
D'això sí que se'n pot dir una experiència gastronòmica, i no les collonades de l'Adrià!
ResponEliminajiji, dir-li al bon amic Lluis que un Wok d'aquests és un experiència vital i no tan sols gastronòmica...
ResponEliminaM'has fet riure de valent perquè és així mateix. El Wok que està bé, està bé. Però el que resulta perillós, ho és amb tots els ets i uts.
Prop de casa dels meus pares, que viuen en una zona fina, el wok no costa 11 euros, en costa gairebé 14, però tot és d'una frescor que enamora. On visc jo, prop de Sant Pau a Barcelona, costa el mateix que el teu, i no és pas tan fresc (i a més el terra és enganxós, jaja).
Pel que expliques, sembla un menjador d'hotel de l'Imserso. :)
ResponEliminaLluís, el Bulli no és res comparat amb el WOK, si veiessis com deconstrueixen la paella o la fideuà.
ResponEliminaa mi m'agrada East, pots triar i és ràpid, per a mi que estic convençut que menjar és perdre el temps és el lloc ideal.
ResponEliminaaixó dels menjadors d'hotel de l'Imserso encara és més dantesc Marta
ResponEliminaHehe, m'has fet riure avui, Francesc. I també m'has fet pensar que igual hauries d'aconseguir la planificació mensual de visites d'avis: així sabries a l'avançada quins dies NO hi has d'anar :-)
ResponEliminajejejeje ¡¡¡¡¡..sopa de galets ¡¡¡¡ ummmm
ResponEliminaAnar als buffets lliures fa de pobre. La gent amb classe anem de carta.
ResponEliminade carta no surt a compte,més per mi que quan més aviat em trec de sobre el dinar millor, i al WOK amb 20 minuts passes.
ResponElimina