Vaig a dinar sovint a un WOK que hi ha a Granollers al carrer Mataró, 2 darrere la fàbrica de 'Jabones Camp' que ara és ja d'uns altres. 
Un WOK per a mi què sóc de poc i mal menjar és el lloc ideal, tens molts plats a escollir del buffet que val amb beguda inclosa 10.90€ i pots menjar el que vulguis. El perill és el dia en que coincideixen algún autocar de jubilats i un pernil per atacar impunement, que acaba malmés en poc temps. 
Una tropa de jubilats a un WOK és el més semblant a la marabunta. Els plats de llagostins socarrimats pel 'yatá' (yatá, és lùnic que sap dir en castellà el xinés que els fa a la planxa), com deia...els plats de llagostins semblen pirámides que vessen pel costat del plat, i la nata inunda el plat del flam. Sense anar més lluny, l'altre dia gairebçe arribem a les mans amb una senyora d'almenys 80 anys, i tot per els caragols de mar 'las cañaillas', Vaig arribar primer jo, avantzan-la per l'esquerra i derrapant a la dreta ja amb el plat a la mà (ho reconec), però la senyora no és va deixar acoquinar i m'anava empenyent per prendre'm la posició. Mentre intentava raonar amb ella per repartir-nos-els (ni devia haver una vintena) un avi per l'esquerra es va aprofitar de la nostra disputa i ens els va fotre, deixant-ne (tot un detall) 2, un per cada un.


Però aquest WOK de Granollers té una peculiaritat nostrada que el diferència dels altres que sovintegen útimament; a l'hivern. cada dia tenen escudella de galets, i de la bona, que la fa personalment un dels socis que és del país, i no me la perdo cap dia, ni la sopa de galets ni 'las cañaillas'. Bon profit!