"Avisen a través d'ABC els de l'Agència Tributària que ha identificat un nou cas de «phising» (estafes a internet). Es tracta d'un correu electrònic en què es suplanta la imatge de l'organisme i que promet al destinatari la devolució d'impostos. Segons un comunicat del Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques, aquest text sol estar encapçalat per la frase «després dels càlculs anuals passats de la seva activitat fiscal hem determinat que vostè és elegible per rebre un reemborsament d'impostos de 223,56 euros».

Després sol·licita l'enviament de dades, entre ells el número de la targeta de crèdit, per mitjà d'un enllaç que dirigeix ​​a una pàgina falsa del recaptador fiscal, que va detectar aquest frau durant el matí, gràcies a la col · laboració dels internautes.

«Ja s'han pres les mesures necessàries per perseguir aquest intent de frau i impedir que els servidors vinculats al frau i impedir que els servidors vinculats al frau puguin rebre les dades dels contribuents», subratlla la institució, que adverteix, a més, que l'Agència Tributària mai «sol·licita per correu electrònic informació confidencial, econòmica o personal, ni números de compte, ni números de targeta dels contribuents». ABC.ES."


Més que res ho aviso perquè ningu no caigui en el parany. tot i ja sé que som descomfiats de mena en aquest tipus de correus que rebem, com quan d'un banc et demanen dades personals teves per comprovar-les, quan és evident les tenen.