{ads}

# BLOC D'EN FRANCESC PUIGCARBÓ - ACTUALITAT - INFORMACIÓ - OPINIÓ - POLÍTICA - COLLONADES - NOTICIES CURIOSES - CONTEXTO - SUE...

15.M: ELS INDIGNATS AMB BRAÇALET

El moviment 15-M ha proposat que els participants a la manifestació de dissabte amb motiu del primer aniversari del moviment portin braçalets identificatius "com a persones ciutadanes no violentes que exercim el nostre dret digne i legítim a protestar contra les injustícies del nostre entorn". És la seva "contraoferta ciutadana i pacífica" als agents de paisà que en la manifestació anticapitalista del Primer de Maig a la tarda van aparèixer amb uns braçalets de color groc fluorescent que els identificava com a policies.

A la pàgina web de la mobilització '12M15M' creada per reprendre les protestes amb motiu del primer aniversari de l'arrencada del moviment, els 'indignats' ironitzen: "Com ja és sabut, en les últimes mobilitzacions a Barcelona s'ha estilat entre els mossos utilitzar un braçalet identificatiu perquè siguin capaços de reconèixer-se entre ells mateixos com a 'policia', ja que alguns d'ells no porten l'abillament d'uniforme i van vestits de 'paisà' (o el que ells consideren com a 'antisistema')".

En aquest sentit, proposen als manifestants que aquest dissabte a la manifestació de les sis de la tarda llueixin distintius "a manera de repulsa a les diferents tàctiques policials que s'han estat utilitzant en manifestacions" i a "les diferents 'enxampades' que han rebut els dispositius de policia tractant d'infiltrar-se entre nosaltres per causar revolades que ens titllin a tots de violents". NACIODIGITAL.CAT

Publica un comentari a l'entrada

2 Comentaris

  1. La violencia comenzara, más pronto que tarde de no se que cambien las cosas...Ademas aquí somos muy dados a cambiar las sonrisas por navajazos.

    ResponElimina
  2. seguro que habrá hostias, es genético.

    ResponElimina