DOS PROVEÏDORS DEL PALAU VAN DONAR A CIU 775.000€


L’in­for­me de l’ad­mi­nis­tra­dor con­cur­sal de les em­pre­ses Let­ter Grap­hic i New Let­ter i de la se­va ma­triu Mail Rent as­se­nya­la que aques­tes em­pre­ses de bus­ti­a­da i pro­mo­ci­ó, pro­ve­ï­do­res del Pa­lau de la Mú­si­ca i tam­bé de CDC, van do­nar en­tre el 2007 i el 2010 un to­tal de 775.000 eu­ros al par­tit. ELPERIODICO.CAT

Publica un comentari a l'entrada

12 Comentaris

  1. I quina diferència hi ha entre un trilero de les Rambles i aquest bon samaritá que per bé del partit (cridi's CiU, PSC, Tripartit o IU)lliuren diners a fons perduts ? R : que al triler h´ engarjolen perquè les seves estafes no passen dels mil euros, mentre, aquest bon samaritá, se sap que ha esquilmat 35 milions d'euros...i no apareixen per cap costat..

    ResponElimina
  2. I naturalment no passarà res, perquè ara no toca, amb tanta crisi i tants problemes.
    Això només s'arregla tallant caps (en sentit literal ho dic).

    ResponElimina
  3. ja ho diu en Ferran de 'In varietate concordia' que s'ha de recuperar la guillotina, però jo diria que potser no cal, al cap i a la fi, que són 775.000 eruros de res?, els de CDC són gent mol educada i si aquesta bona gent els hi va donar no els podien rebutjar, hauria estat un acte de mala educació.

    ResponElimina
  4. Van xupar tots. Per això en Millet està tan fresc com una rosa.

    Però això ha estat bo. Calia que ens adonessim que aquestes coses també passen i han estat passant al nostre país.

    ResponElimina
  5. Eastriver: Clar que està fresc, com qui més qui menys hi està emmerdat, no gosen fotre-li mà.

    ResponElimina
  6. Letter Graphic y New Letter y de su matriz Mail Rent, me hace gracia, como se olvidan del idioma que tanto defienden para robar, sera que el catalán solo sirve para la gente honrada, imagino.

    ResponElimina
  7. ahí no hay ni patria ni idioma ni bandera Temu. No! Temu,el catalàn al igual que el castellano que ya sabes sostengo que es su dialecto, sirve para todo el mundo que lo quiera hablar, honrada o no, o no tanto.

    ResponElimina
  8. Jajajaja...Yo diría que ambos son el latín de los ignorantes... jajajaja

    ResponElimina
  9. ya sabes que esto lo digo de cachondeo.Latín había estudiado en el Bachillerato, nos daba las clases un Falangista que era un maravilloso profesor de latín y que nos enseño a aprenderlo y a amarlo.

    ResponElimina
  10. Que si hombre, yo estudie Latín y Griego en Bachiller y estaba enamorado de las profesores, unas señoras muy atractivas y dignas. El Latín siempre me ha sonado a música, cuando gane mi primer millón de euros dejare de trabajar y me pondré a estudiar Latín.
    La excusas huelgan, Francesc...

    ResponElimina
  11. De las profesoras quise decir...

    ResponElimina
  12. que digo yo que con un millón de euros lo último que se me ocurriría en la vida es estudiar latín.

    ResponElimina