{ads}

# BLOC D'EN FRANCESC PUIGCARBÓ - ACTUALITAT - INFORMACIÓ - OPINIÓ - POLÍTICA - COLLONADES - NOTICIES CURIOSES - CONTEXTO - SUE...

LA CIUTAT DE SANDWICH CELEBRA ELS 250 ANYS DEL FAMÓS ENTREPÀ

La ciutat britànica de Sandwich (sud-est d'Anglaterra) va celebrar aquest diumenge els 250 anys del naixement del mundialment conegut entrepà, creat segons la llegenda pel comte de Sandwich, John Montagu.
Durant la tarda, actors vestits amb vestits del segle XVIII interpretaren la vetllada llegendària durant la qual el comte, un jugador empedreït, va reclamar li portessin un tall de carn entre dues de pa torrat per poder seguir jugant sense interrupció, segons el portal internet de l'esdeveniment .
La llegenda diu que els que estaven en el seu entorn van reclamar "el mateix que Sandwich", creant per a la posteritat el famós piscolabis.
Un concurs per al que elabori el millor sandvitx i concerts de música de l'època en honor al comte figuren en el programa dels festejos.Evidentemente, l'actual comte de Sandwich organitza un dinar gegant a la minuta del qual s'inclouen ... sandvitxos en homenatge al seu avantpassat. AFP

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris