El Govern diu que no té recursos per cobrir el fons estatal que finançava aquest plantilla i que, amb la retallada a les polítiques actives, no ha arribat aquest any. El Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) no renovarà el contracte a 324 treballadors temporals que fan tasques de gestió interna i que es quedaran sense feina a finals de juliol. El Govern argumenta que els fons de l'Estat per finançar el col·lectiu no han arribat i que la situació de la caixa de la Generalitat no permet cobrir-ho amb fons propis. 
O sigui que el SOC no troba feina ni pels seus propis treballadors, un altre clar exemple d'ineficiència del Govern dels millors, car una oficina de treball que no pot garantir ni el dels seus propis treballadors, no entenc per que carall serveix.
Ara que diuen els de Madrid que enviaràn als homes de negre a les autonomíes, potser en el nostre cas que els posin els diners que ens deuen dins la maleta, qued ens els deixin i que fotin el camp i se'n vagin amb la cartera buida. Com diria Forges. País