Alfonso Guerra diu: «És xenòfob dir que Espanya roba a Catalunya» Creu que PSC, ICV, EUiA, UGT i CCOO "s'han rendit als peus de les 400 famílies".
el que en queda d'Alfonso Guerra

Alfonso Guerra o el que en queda de la seva idelogia d'esquerres, més aviat aburgesada i fins i tot enòloga per les bestiesses que diu últimament el ribotaire de l'Estatut, en aquest cas té raó. No és Espanya qui ens roba, ni tan sols Madrid, és... el Govern Espanyol el que ens roba fa ja més de trenta cinc anys, actualment a raó de 16 milions d'euros anuals. 
Potser és per aixó que s'han posat tan nerviosos davant les reivindicacions del President Mas. Com diu Sala i Martin, si amb aquests 16 mil milions anuals, Espanya té problemes i per més que ho negui 'Fofito' de Gwindows, el rescat és imminent, sense l'expoli a Catalunya, qui té el problema - i greu - és Espanya (Madrid), l'estat parasitari per excel·lencia, que fagocita igual de Catalunya, que de Burgos o del País Valencià, o la Comunitat Valenciana  - que hermosa eres com els i agrada dir als del Pp  -
I el soroll de sabres? us preguntareu - se'n parla - però no ens ha de preocupar, es pura escòria jubilada carajillera amb els sabres rovellats com ells, residuus d'un passat colpista que a dia d'avui ja no és possible, més que res perquè no cal, el Pp ha demostrat que es pot fer el mateix passant per les urnes i sense vessar ni una sola gota de sang, sempre innocent, lo qual diu molt poc a favor de la democràcia, tal i com s'enten en aquest pobre país, el d'ells i el nostre.