{ads}

# BLOC D'EN FRANCESC PUIGCARBÓ - ACTUALITAT - INFORMACIÓ - OPINIÓ - POLÍTICA - COLLONADES - NOTICIES CURIOSES - CONTEXTO - SUE...

ESPANYA NO ENS ROBA!


Alfonso Guerra diu: «És xenòfob dir que Espanya roba a Catalunya» Creu que PSC, ICV, EUiA, UGT i CCOO "s'han rendit als peus de les 400 famílies".
el que en queda d'Alfonso Guerra

Alfonso Guerra o el que en queda de la seva idelogia d'esquerres, més aviat aburgesada i fins i tot enòloga per les bestiesses que diu últimament el ribotaire de l'Estatut, en aquest cas té raó. No és Espanya qui ens roba, ni tan sols Madrid, és... el Govern Espanyol el que ens roba fa ja més de trenta cinc anys, actualment a raó de 16 milions d'euros anuals. 
Potser és per aixó que s'han posat tan nerviosos davant les reivindicacions del President Mas. Com diu Sala i Martin, si amb aquests 16 mil milions anuals, Espanya té problemes i per més que ho negui 'Fofito' de Gwindows, el rescat és imminent, sense l'expoli a Catalunya, qui té el problema - i greu - és Espanya (Madrid), l'estat parasitari per excel·lencia, que fagocita igual de Catalunya, que de Burgos o del País Valencià, o la Comunitat Valenciana  - que hermosa eres com els i agrada dir als del Pp  -
I el soroll de sabres? us preguntareu - se'n parla - però no ens ha de preocupar, es pura escòria jubilada carajillera amb els sabres rovellats com ells, residuus d'un passat colpista que a dia d'avui ja no és possible, més que res perquè no cal, el Pp ha demostrat que es pot fer el mateix passant per les urnes i sense vessar ni una sola gota de sang, sempre innocent, lo qual diu molt poc a favor de la democràcia, tal i com s'enten en aquest pobre país, el d'ells i el nostre.


Publica un comentari a l'entrada

13 Comentaris

  1. Sóc xenòfob. Fins que no es demostri el contrari, i jo vull que es demostri, jo sóc xenòfob.

    ResponElimina
  2. La xenofòbia és el prejudici davant de l'estranger. Ja m'està bé que l'Alfonso Guerra em consideri així.

    ResponElimina
  3. No és d'ara, això del Guerra, durant les eleccions venia el poli bo, el Felipe, i després venia el poli dolent a commoure les masses immigrades amb l'anticatalanisme visceral, a la llarga la gent va posar seny i no li va fer cas, d'aquí plora la criatura. I deien que era un 'intel·lectual' i tot... viure per veure, escoltar i llegir.

    ResponElimina
  4. Cada cop que un geni d'aquests tipus Guerra obre la boca, posa un metre més de distància entre la majoria dels catalans i l'estat al qual pertanyem, de moment.

    Whatever.

    ResponElimina
  5. tots som racistes Ramón,i els que diuen que no, són els que més, pero aquesta és una altra història, o histeria en el cas d'Alfonso Guerra

    ResponElimina
  6. nosaltres som l'altre, per l'estranger, Allau

    ResponElimina
  7. Júlia, Guerra políticament fa anys que està mor i enterrat, el treuen de tant en tant encara que no es un sant Cristu gros, desbarra una mica i el tornen a guardar em formol.

    ResponElimina
  8. Ferran, Guerra esta en off side fa temps

    ResponElimina
  9. A mi lo que más me gusta son las caravanas "solidarias", se van unos cuantos con unos todoterrenos carisimos en un viaje carisimo a llevar unas limosnas a unos señores a miles de kilómetros.
    Esto se pone en titulares y se puede ir uno por los bares pregonando su caridad, su solidaridad y su buen hacer humanitario, y si puede se folla algún o alguna otra "solidario o solidaria". Siempre es mejor la caridad que la redistribución horizontal (la de los territorios) esa que para algunos equivocados es tan necesaria como la vertical (ya sabes que los ricos paguen más que los pobres). La caridad y la misericordia son siempre más cristianas, no vaya usted a comparar.Los barrios ricos de las ciudades siempre tienen que tener mejores servicios que los barrios pobres, si los quieren igual que paguen más impuestos, como dios manda...
    (notese un ligero toque irónico)
    Por cierto ¿sabes algún siglo es decir 100 años que este país no haya estado en alguna guerra? yo no, ¿cuando fue la última? en 1939, quedan 27 años para el siglo. ¿Aguantaremos?. Lo digo por lo de los sables y porque en este país y en aquel hay mucho hijoputa, ya sabes de esos que no mueren en las guerras...

    ResponElimina
  10. Disculpa extensión y vocabulario.

    ResponElimina
  11. Ya me voy, solo una pequeña anotación, a mi me roba el Gobierno de Madrid y el de bayadoliz, la verdad es que cada día salen más ladrones. Un saludo.

    ResponElimina
  12. ahora no caigo en si los de la Generalitat me roban, supongo que si, pero no mucho, diría yo.
    En cuanto a Guerra, no Alfonso sinó lo de los tiros, en el siglo XXI ya no hay guerras, hay incidentes o actos terroristas con sus daños colaterales y todo eso, pero no Guerra.

    un abrazo,Temujin

    ResponElimina