Segons UGT i Comissions Obreres, un milió de persones varen assitir a la protesta d'ahir. En canvi, la Guàrdia Urbana redueix la xifra a 110.000 i la Delegació del govern a 50.000 persones. Qui més s'hi acosta és la Guardia Urbana, atès ja sense fer calculs exactes, s'ha d'agafar sempre un 20/25% del que diuen els organitzadors. Vol dir que a la mani d'ahir hi havia entre 150.000 i 200.000 persones, i a la de l'11S unes 600.000.
Ho saben bé els de 'el Manifestómetro' que varen penjar l'ùltim estudi el novembre de l'any passat. I aquesta gent ho claven i desmunten amb dades les xifres dels organitzadors. 
Ara, el que és curiós és la xifra de manifestants que dona la delegació del Govern, actualment representada per la Sra Llanos de Luna que deu estar instal·lada al satèlit o desinforma i minimitza les xifres de manera més que interessada. 
Aquest verset satíric el vaig dedicar a una altra Delegada del Govern que també tenia problemes a l'hora de calcular manifestants, ja traspassada, Julia García Valdecasas,

La calculadora

És urgent, vital, important,
que algù se'n vagi corrents,
a la tenda del davant.
I sense pèrdua de temps
compri un fòtil ben corrent
i el regali a la Delegada del Govern
perquè una dama tant ben posada
aprengui a comptar bé la gent
d'una punyetera vegada.