Hi ha gent que és al món perquè hi hagi una mica de tot, encara que no serveixi per a res. Aquest seria el cas de Joan Herrera i la torna. o sia ICV, les restes d'un PSUC que ha anat evolucionant cap a terra de ningú, perduts en una rancia ideologia disfressada d'ecologista., Un partit sense suc ni bruc al qui pocs escolten i menys se'ls creuen. 

Ara ICV vol que CiU torni els 271.000 euros a la Generalitat. Joan Herrera denuncia que el vídeo superava els límits "democràticament acceptables, perquè la seva visió és "totalment esbiaixada" i "obeïa a lògiques electorals".

Segons Herrera, en un "país normal", el Govern hauria de dir qui és el responsable d'aquesta campanya institucional, que la Junta Electoral ha ordenat retirar després de la denúncia de tots els partits de l'oposició excepte ERC per l'aparició d'imatges de la Diada, i fer-lo dimitir. 

Pobre Herrera, desbarrant i pixant fora de test, per a mi que l'alçada li afecta el pesquis, i la memòria, o és que el tripartit del que en formava part l'inefable desaparegut Joan Saura, no es gastava diners en publicitat institucional?, tots els Governs ho fan, i és aquest el problema que el Sr. Herrera no vol o no sap veure. 

El que s'hauria de fer, és una resolució al Parlament eliminant de sóc arrel tot tipus de publicitat institucional, que costa molts diners i tampoc serveix per a gran cosa, llevat que en suquin uns quants a banda i banda.

Tornant al vídeo del 25-N ara prohibit, no és dels pitjors institucionals que he vist, ni dels més demagògica o partidistes, i almenys està ben fet, cost del mateix a banda (271.000€) Si algú pensa que aquest vídeo podia influir en el vot d'una sola persona, és que no ha entès res. Malament ha estat prohibir el vídeo per part de la Junta electoral, malament les demandes farisees de la oposició, i malament haver fet el vídeo els del Govern. Encara no saben que si sabem a qui hem de votar o a qui no, i per la meva part ja es podrien estalviar de fer les tres setmanes d'avorrida i insulsa campanya electoral, més diners que s'estalviarien ells, o sia nosaltres.

Sap senyor Herrera, nosaltres podem semblar idiotes o creure's vostès que som idiotes, pero no es confongui, qui no entèn o no vol entendre res és vosté, i per tant, és vosté l'idiota.