La noticia es d'ahir, la va difondre Europa Press i la publiquen en tercer o quart terme alguns dels diaris digitals:

"Una dona ha mort a la barriada malaguenya de Los Corazones després de llançar-se des del balcó del seu habitatge, situat en una quarta planta. Pel que sembla, a principis d'aquesta setmana va rebre una ordre de desnonament per impagament de la hipoteca. La dona, de 56 anys, vivia en aquesta casa des de feia varies dècades amb la seva mare, de 96 anys i malalta, segons el testimoni dels veïns . la víctima havia tingut un estanc al polígon industrial El Viso, a Màlaga capital, però es va veure obligada a tancar-lo fa uns tres anys per problemes económicos. La dona havia avalat la compra del local amb el seu propi habitatge i el deute, finalment, va acabar en l'execució hipotecària de l'aval i en la consegüent ordre de desnonament."

Potser en parlen poc els diaris perquè comença a ser ja una noticia quotidiana el suïcidi de ciutadans a punt de ser desnonats, i els diaris, àvids de noticies fresques i impactants ja no tenen cap interés en casos tan dramàtics com el suïcidi d'una persona, tot i perquè els autèntics lladres, els inductors morals del suïcidi la volen desnonar, que es veu no en tenen prou amb els 40 mil milions que han rebut del Govern per ajudar-los. El Govern que ens matarà de gana, pero salvarà Bancs i Caixes.

I la premsa passa de puntetes per aquestes questions, els seus esforços van dirigits a  construir una versió de les noticies que tingui un punt de veritat per al públic, però sense que per això quedin en dubte els interessos dels qui els paguen i mantenen, els Bancs o els partits polítics.

No se cuanta gent més s'haurà de suïcidar perquè la societat reaccioni i comenci a suicïdar alts responsables d'aquests cruels drames, des de la vintena planta del seu envidriat i luxós edifici al centre de la ciutat.