La presidenta del PP català, Alícia Sánchez-Camacho, ha instat a líders polítics com el secretari general del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, el coordinador general d'IU, Cayo Lara, Rosa Díez de UPyD, el president de la Generalitat, Artur Mas, o el líder d'UDC, Josep Antoni Duran, a publicar també les seves declaracions de renda i patrimoni, en un "exercici de transparència contra la corrupció".
En una roda de premsa a la seu del partit, Camacho ha qualificat la publicació de la declaració de la renda i patrimoni dels últims 10 anys del president del Govern, Mariano Rajoy, com un "exercici de compromís" davant tots els espanyols.

Del que es dedueix que la senyora Sánchez Camacho, a banda de ser una cridanera demagógica profesional, pel sol fet de ser idiota, es pensa que la resta ho som també. Massa distancia entre el llavi i el nas, aixó genera disfuncions psíquiques, paleses en el seu patètic i lamentable modus operand o parlandi.

Dificilment i per més que assagi arribaria a ser més incongruent i ineficient. Sort que no té vergonya i menys encara sentit del ridícul, car de tenir-ne, callaria per sempre més i no sortiría de casa seva en una temporada. Però la senyora Sánchez Camacho desconeix aquests matissos en la seva inconsistencia mental i, simplement actúa com una cacatua repetint les consignes que li han estat comunicades sense immutar-se. Seria una digne figurant a Enredo.

Ah!que algú li expliqui a la Senyora Sánchez Camacho que a les declaracions de renda només s'hi fan constar els ingressos oficials, els altres no s'hi posen.