LA TRAÏCIÓ DE L'HEREU


És d'un cinisme atroç que Oriol Pujol tracti encara de presentar-se com un heroi de la pàtria catalana. Les proves recollides són prou greus per a la seva vergonya eterna. Algú que es va dedicar a muntar una xarxa institucional i empresarial en el seu benefici hauria de quedar apartat per sempre dels assumptes públics. Estem parlant a més de l'hereu polític de Jordi Pujol, la persona cridada a rellevar Mas, que només havia de ser un parèntesi en la saga", recorden a el Mundo, que no és pas sant de la meva devoció però en aquest cas encerten en el diagnòstic i adjudicació de culpa, sempre pressumptament.
Fa temps que se'n parla de la implicació d'Oriol Pujol en la trama de les concessions de les ITV, massa se'n parla fa temps i mica en mica l'afer ha anat engrandint la seva dimensió, sembla que serà imputat d'un moment a l'altre pel Jutge, i haurà de dimitir com a Secretari General de Convergència democràtica i de tots els seus càrrecs públics. I, en aquest cas no me n'alegro gens, ans al contrari em fa ràbia i sento que m'envaeix una sensació de desencis, pot ser la penúltima gota abans el got de la indignacio vessi irremeiablement.
Estava cantada la frase Espanya ens roba i els Pujol també, massa cantada, car aquest cas sempre pressumptament, és molt més que això, és la traïció a tot un País de l'hereu, sempre pressumptament, i pressumptament els ciutadans ja n'estem fins els ous de tant bandarra. 

Sostenia al novembre que Oriol Pujol era ja un cadàver polític i crec no anava gens errat.

10 comentaris:

 1. El niño de papá ¡¡¡¡

  ResponElimina
 2. Naturalment cada nou cas de putrefacció política (em sembla millor parlar de putrefacció que de corrupció, és més clar) ens entristeix, perquè vol dir que ens hem deixat governar i hem votat una gent nefasta i tramposa.
  Alhora, que els porcs deixin de ser impunes m'alegra, i em fa tenir una mica d'esperança en què és possible un canvi.
  En el meu cas, com et pots imaginar, tamb´m'alegra veure que un Pujol està encausat. Per més que s'amagui darrera la bandera, és un delinqüent.

  ResponElimina
 3. Doncs a mi em sembla que aquest home no es pot amagar darrere de res. Com a molt, i per les influències de ser qui és el seu pare (el que diu en Miquel): El nen del papa acabarà en una empresa privada, res més. Mai entendré quina necessitat tenen de fer això aquests tipus.

  ResponElimina
 4. No és nomes aixó Miquel, precisament per ser fill de qui és havia d'haver estat encara més curós.

  ResponElimina
 5. tant com delinquent Lluís, trafic d'influéncies i coses d'aquestes han estat,són i seràn el pa de cada dia, només que abans no se sabia i ara si.

  ResponElimina
 6. d'aixó en pot estar ben segur Josep, sense feina no es quedarà.

  ResponElimina
 7. Tot plegat deixa un desncís perillós. Com bé dius, n'estem pressumptament fins els collons de tanta merda. I al final, sigui pressumpta o no, hem d'arrufar el nas amb l'olor insuportable.

  ResponElimina
 8. DE ITV y Homologaciones a golpe de sobre, yo pudiera decir algo, baste como ejemplo que en el boom de la construcción una gestoria catalana a través de una ITV catalana homologaba los camiones de obra de 32tm a 38 tm. Solo una gestoria y solo una ITV, previo pago de 5800 aurelios...¿no es extraño?.
  Del otro creo que ya has dicho tu todo...

  ResponElimina
 9. Joan, la gent acabarà explotant...., al temps.

  ResponElimina
 10. Temujin, ¿acaso te sorprendre algo?

  ResponElimina