-


Parlava fa un parell d'anys a Collonades d'aquesta campanya que va començar a Anglaterra organitzada per un grup d'ateus i que ens va arribar aquí, de posar un anunci als autobusos amb el text: "probablement déu no existeix, deixa de preocupar-te i gaudeix de la vida". El Sr. Miró i Ardèvol i els de e-cristians es veu volen contraatacar i fer un anunci similar per contrarestar aquest.
Curiós, uns diuen que probablement déu no existeix, els altres que manifestaràn tot el contrari, i Nietzsche va dir que havia mort.

A veure, deixem-ho clar d'una vegada: Déu no existeix, és un personatge que els humans s'han inventat a la seva imatge i semblança per aquesta vanitat que els fa considerar-se superiors als altres animals que sobreviuen com nosaltres en aquest petit planeta. Per tant, no pot morir allò que no ha existit mai, aquí anava errat Nietzsche, i per tant també, si Déu no existeix, ni el dels cristians ni els altres déus o subdéus, tots el qui es proclamen legals representants seus a la terra son uns farsants i uns usurpadors que no es mereixen el més mínim respecte i menys encara un sol euro per part de l'Estat per finançar la seva estafa endèmica.

Reclamo doncs al Govern de l'estat Espanyol que deixi de finançar l’església Catòlica que tan indignament presideix el Sr. Rouco Varela, llevat de la creu marcada en la declaració de renda, però sense afegir-hi ni un sol euro més, cosa que ara fan per arribar al cupo pactat amb el Concordat amb la Santa Seu. Que els seus béns siguin confiscats atès s'han obtingut amb sang, engany o impost revolucionari i el mateix es faci amb les altres confessionalitats, amb totes!, i acabem d'una vegada amb aquesta ridícula farsa que no duu enlloc i ha causat tants morts al llarg de la seva sinistra historia. Déu no ha mort, simplement no existeix, ni el nostre ni el dels altres, i agradi o no, empíricament és així, i en aquesta terrible certessa hem d'aprendre a viure, per a no res, com qualsevol fràgil animaló.
.