La compareixença del president del govern espanyol, Mariano Rajoy, per explicar-se sobre el cas Bárcenas ha donat la volta al món. Però no tant per allò que va dir, sinó per com ho va dir. La televisió argentina TN, del grup Clarín, va dedicar un ampli espai de tertúlia a fer befa del "fin de la cita" esmentat per Rajoy en diverses ocasions.

Durant la tertúlia, un dels analistes assegura que és molt greu que Rajoy hagi reconegut que es va equivocar confiant en Bárcenas, i una altra l'interromp: "Sí, però al final ha quedat això." Al seu espai a Internet, TN també es fa ressò de l'etiqueta #FinDeLaCita que ha triomfat a Twitter.



El que més em preocupa del 'fin de la cita' és que molt em temo que no s'havia de llegir, que en Mariano com un 'lorito' es va limitar a llegir tot el que li havien escrit. Possiblement en els papers aquests 'fin de la cita' estava entre cometes, cursiva, negreta o un altre tipus de lletra, però ell no se'n va adonar i ho va deixar anar, quedant-se a més a més, tan ample.