Hi ha un diputat conegut com míster 'sí', concretament el diputat del Parlament Europeu per Romania, Dan Dumitru Zamfirescu, el qual no ha rebutjat cap de les 1280 propostes de votació en què ha participat.

Zamfirescu era fins fa poc un eurodiputat desconegut que havia participat en 541 votacions, en cadascuna de les quals es va pronunciar amb un 'sí'. I així hauria seguit fent-ho de no haver estat per un article de Spiegel Online, que va posar al descobert el costum d'aquest ultranacionalista romanès de 60 anys .

Els seus col·legues van sospitar que el parlamentari, o bé no entenia de què tractaven les votacions o que, senzillament, no li importaven gens ni mica, segons Spiegel. El diputat és un ex oficial de la policia secreta del seu país, en què va fer carrera durant la dictadura de Ceausescu. Zamfirescu és actualment membre del partit d'extrema dreta Gran Romania (România Mare). No obstant això, sempre vota amb un 'sí' a cada esmena i a cada llei.

Mai pren la paraula ni se l'ha vist gestionar cap document durant les sessions. El salari base que rep un eurodiputat és de 8.000 euros (11.000 dòlars). Si es participa en almenys la meitat de les votacions es té dret a altres 152 euros al dia més, recorda el diari.
Ah! quan dura és la vida de l'eurodiputat europeu; millor votar sempre que si, així no s'enfaden, no et compliques la vida  i segueixes xuclant de la mamella. De totes maneres i veient del tipus de personatge estem parlant, igual per vergonya no va preguntar a la primera sessió, i per això sempre vota si, com podria haver votat sempre no. Senyors i Senyores!, En mans de molts individus com aquest estem els ciutadans europeus .