No entro en la imparcialitat del mitjà en el qual col·laborava el Sr. Julian Assange fent entrevistes, Russia Today (RT.com) que té una cadena de televisió en castellà i tira de demagògia infantiloide antiamericana de la mateixa manera que els americans ho fan vers Rússia. Tinc un banner enllaçat a la dreta del bloc, on emeten les 24 hores del dia en directe i enllaunat. 
Dit això, les entrevistes de Julian Assange al líder d'Hezbolà, Sayed Hasan Nasralà, o parlar del marxisme del segle XXi amb Zizek i Horowitz; la xerrada amb el nou President de la república de Tunisia Mencef Marzouki, o l'entrevista a activistes com Alaa Abd El-Fattah o Nabeel Rajab defensor dels drets humans a Bahrein, tenien totes elles una dimensió diferent, atès és un tipus de gent que difícilment és entrevistada pels mitjans occidentals, a banda que són entrevistes disteses i pausades, sense presses ni la immediatesa a què ens tenen acostumats els mitjans d'aquí. No entro en l'objectivitat del Sr. Assange ni la del mitjà pel qual treballa, que ja he dit és un sospitós habitual, però 'El món del demà' conté unes entrevistes diferents, interessants, i aparentment honestes. Aqui us deixo l'enllaç. 

Ara ha esat Julian Assange l'entrevistat per la periodista Eva Golinger, si us interessa seguir nl'entrevista, aquí teniu l'enllaç de Russia Today.