QUE VOLEN AQUESTA GENT?


Una invasió alienígena s'ha produit a Catalunya aquest penùltim divendres de gener. Uns essers rars, ronyosos, menyspreables i demagogs han desembarcat a la capital del Principat, vantant-se en el seu discurs de lo bé que ho fan, de quan ens estimen, i lo molt malament que ho estem fent aquí. No els importa manipular la informació, parlar de 'machetes' una mentidera compulsiva com la de Cospe, o la tanqueta de Blanes comparant-no's amb els etarres. Mentre l'amic i valedor de Santa Teresa deambula obnubilat encara en el seu èxtasi místic. 

El de les vaques diu que Mas s'ha begut l'enteniment quan a lo millor és ell qui s'ha passat amb el Ribeiro, que n'ès un gran expert en desbarrar i dir bestieses dins la seva palesa ignorància. Mentre el Sr.Burns que malgrat ser el dimoni, a la fotografia sembla Déu a dalt del cel assegut al seu tron, - nomès ho sembla - qual tril·lero diu que explicarà de que va la falsedat d'això de l'espoli i les balances fiscals, que amb aquesta deria dels peperos de cambiar el nom de les coses, ha eliminat el nom de balances fiscals i les substitueix per un 'càlcul regionalitzat' que ja es veu a venir donarà els numeros que a ell li convenen donar, envcara que siguin falsos.
Una invasió alienígena s'ha produït a Catalunya, realment, aquesta patoleia, ve d'un altre planeta, encara que molt em temo, que aviat els vendràn - a preu de saldo - aquí. 

Que volen aquesta gent? fa 75 anys varen envaïr-nos els seus antecessors,  i molts fins i tot parents, encara que no ho feren de matinada.
Comparteix:  

Comentaris

 1. Hola Francesc,
  Trobo denunciable que el gallec referint-se a un president electe digui que ha perdut el cervell. Es paren a parlar malament de l'Artur Mas ignorant les gentades que més d'un cop hem clamar per la indepèndencia en ple carrer.
  I que consti que no sóc convergent perì sí demòcrata i és la veu de la ciutadania la que ha canviat les coses i ha deixat els cavernaris dient disbarats.
  Salutacion!

  ResponElimina
 2. Hay una cosa que me desconcierta y es la manera de hacer política.
  En vez de venir con tranquilidad , en son de diálogo y con ganas de hablar, entran como gatos en una pescadería.
  Demuestra este tipo de las orejas , la Cospedal , que por cierto cada día repele más y el Rajoy , el sinsentido de los gobernantes.
  No me agrada nuestro presidente (Mas), pero dicho esto, he de admitir que tiene razón, así no se funciona. No vengas a mi casa con amenazas..
  ¿ qué se gana con esto ?...
  Nada, al contrario, que las distancias sean mayores y que los hechos políticos desemboquen a lo personal, y entonces si que hemos bebido aceite.
  Salut

  ResponElimina
 3. Y nadie habla de las personas y sus derechos...

  ResponElimina
 4. GLORIA, el Feijoó aquest és un idiota integral, i això no es insultar-lo, sinó definir-lo.

  ResponElimina
 5. Miquel, no donen per a més, el se nivell ésmolt fluixet, per això diuen que diuen, i si és cert que practiquen els discurs de la por, de fet, encara que no ho saben, palesen la seva, de por.

  ResponElimina
 6. Las personas no tienen ya derechos, Temujin,sólo obligaciones, y muchas.

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada