COM A UNA COLÒNIA


Davant els grans desastres històrics, els qui en pateixen les conseqüències aspiren a adjudicar-ne tota la responsabilitat a uns pocs homes, potser perquè resulta més còmode imaginar-se l'error d'uns quants que comprendre el complicat mecanisme dels fets històrics i les reaccions col·lectives.
Aquest concepte no és aplicable a Mariano Rajoy que no agafa cap responsabilitat ni compromís; de fet si en comptes d'ell, de president del Govern hi haguès un florero, seria el mateix. Aquest axioma és aplicable a la majoria dels seus ministres que per cert uns quants desembarquen a la colonia catalana aquest cap de setmana. Perquè en el fons, el problema és aquest, ens veuen com a una colònia, encara que siguem blancs, tot i estar negres.
I com tothom sap, a una colònia mai li serà donada la llibertat pels seus conqueridors, aquesta se l'han de prendre pel seu compte, i no cal perdre el temps ni esperar enverinades prebendes d'ùltima hora. La menjadora està morta i enterrada, i la gent comença a estar ja cansada d'esperar.
Comparteix:  

Comentaris

 1. El problema también estriba en quien es el gobernador de la colonia, no solo en los colonizadores de ultramar.
  Cuando España, Italia, Inglaterra, Holande, Belgica, Francia y Portugal tenían colonias, estas estaban dirigidas por personas afines a los intereses de la metrópoli.
  Por casualidad has vista alguna palabra del Junqueras diciendo lo que ha de decir en público..? ¿ y el Más siempre solapado detrás del Durán...
  No nos equivoquemos, ellos son la derecha representativa de la metrópoli salvo por el idioma, pero no por los intereses monetarios y del sistema.
  Estos funcionan para los intereses del sistema. No nos equivoquemos, no solo de Rajoy vive la culpa.
  salut

  ResponElimina
 2. El conflicto esta servido, ¿asumirá alguien las consecuencias?.

  ResponElimina
 3. aquest és el problema Miquel, que més que colonia, tenim aiguarràs....

  ResponElimina
 4. no las asumirá nadie Temujin, las pagaremos los e abajo, como siempre,pero toda esta historia empieza ya a cansar, que hagan algo ya, o que se callen de una puta vez.

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada