MORT D'UN MORT


La família d'Adolfo Suàrez acaba de confirmar la seva mort després de 48 hores d'agonia a la Clínica Cemtro de Madrid. Adolfo Suárez feia 11 anys que estava mort; un mor, no quan deixa de viure, sinó quan deixa de conèixer, de reconeixer-se a ell mateix i als seus, ho explicava un periodista quan el va trucar un dia per telèfon per quedar, i Suárez li va dir que no podia atès tenia de cuitar de la seva dona (i la seva dona feia un any que havia mort). Terrible malaltia que et mata en vida la seva. Ha mort el cos d'un franquista reconvertit involuntariament a pseudodemòcrata. Es glosará la seva figura abastament, se l'elogiarà i hi haurà qui el denostarà. No crec l'importi, porta onze anys mort i aixó és molt de temps, més que la transició que diuen va fer i que també hem oblidat. 

6 comentaris:

 1. Estic segur que el pobre Suárez rebrà tans elogis que acabrem pensant que fou una bona persona i un demòcrata de tota la vida. Ens podem anar preparant per quan es mori el Jordi, que serà el colmo.

  ResponElimina
 2. Lluís, Suárez passava per allí i li va tocar, va representar amb certa dignitat el seu paper. Ara,l'avi, quan la peti l'avi esgotaran el paper dels rotatius i petarà la xarxa.
  Ja ho deia Joan Salvat:

  "Res no és mesquí
  ni cap hora és isarda
  i el cony que més carda
  és el cony de la Bernarda"

  Amén.

  ResponElimina
 3. Un político que dimitió con dignidad y sin estar encausado por nada, un rara avis en este país.
  Le toco bailar con muchos a la vez, hizo muchas cosas en muy poco tiempo, acertó y se equivocó, pero el balance para mi modo de ver las cosas es claramente positiva, solo acordarse de que salíamos de una dictadura y los muertos que había a diario da muestra de la situación.
  Legalizando el PCE en plena semana santa estuvo muy acertado.
  Para mi el balance de su actuación fue claramente positivo, en el fondo y las formas, aunque no en todo acertó,(también es una persona).

  ResponElimina
 4. jjajajajajaja¡¡
  la madre que me parió jajaja
  no me había pertatado y es verdad ¡¡
  Diu el LLUIS BOSCH : " quan es mori el Jordi, que serà el colmo. "
  ya estoy acojonao ¡¡¡
  jajajajaja
  aquesta es bona....jajaja

  ResponElimina
 5. Parecia un buen tipo, y cierto es que al principio aún no habían tiempo de meter mano en la caja, me da pero, que no era de esos.
  Le encomendaron una misión y ka cumplió con creces, no acertó en todo, pero en general obró correctamente y siempre desde la educación y el respeto a todos.

  ResponElimina
 6. farem un any de 'luto nasional' Miquel....

  ResponElimina

Amb la tecnologia de Blogger.