La líder del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, va acusar ahir dimecres al president de la Generalitat, Artur Mas, d'estar "segrestant les festes com la de Sant Jordi i la vida quotidiana dels catalans" amb "la seva obsessió i el seu procés separatista". Des de la parada del partit a la Rambla de Catalunya de Barcelona, la popular ha volgut "recomanar" a Artur Mas que deixi "l'amenaça" de la consulta i utilitzi un "to més moderat", perquè a ulls de Sánchez-Camacho resulta "preocupant i perillós" que el president parli "d'impulsar els pobles fora de la llei". La líder del PPC ha visitat la parada després de passar amb la vicepresidenta espanyola, Soraya Sáenz de Santamaria, per una residència de gent gran.

Algú hauria de dir-ho: aquesta senyora no està bé del terrat, la seva obsessió (ella si està obsessionada), la fa desbarrar i veure el que no hi ha massa sovint, amb aquella veu de 'pitu' que es clava al cervell, com si d'una Senyoreta repipi de les d'abans et renyés per no haver fet els deures. Ja sé que és al món perquè hi hagi una mica de tot, però n'hi ha que si no hi fossin, seria d'agrair, sobretot ella, la que explica la història des de la histèria, plena d'ira i fúria com una idiota. 

Dit això, no entenc per què per Sant Jordi, han de muntar paradetes al costat de roses i llibres, no ja els del PpC, en concret, sinó qualsevulla altra força política, digues-li Convergència, Unió, ANC, Belén Esteban, o els quatre socialistes que queden, als qui encara els n'hi sobra de paradeta, gairebé amb un tamboret en tindrien prou. Fins i tot em sembla de mal gust. Sant Jordi és una diada lúdica, i els protagonistes han de ser la rosa, el llibre, i les gitanes venent roses a 3 euros a cantonades i rotondes.