LA MINISTRA i EL TITÀNIC


La nova ministra d'Agricultura, Isabel García Tejerina, s'ha estrenat aquest dissabte en un míting de campanya electoral recolzant al seu antecessor en el càrrec, Miguel Arias Cañete, en el míting central del PP de Madrid, i ho ha fet carregant contra el PSOE , al qual ha acusat d'haver actuat a la UE amb "servilisme" cap a altres països com Alemanya o França i buscant només "fer amics". 

"L'actitud era fer bons amics, tan bons amics que quan hi havia més pressupost per repartir en agricultura i ramaderia, Espanya portava menys diners. El PP, quan hi ha menys diners a repartir, sempre porta més per a Espanya", ha dit la ministra. O sigui que, o menteix o és una ignorant, o potser les dues coses alhora, ja que caldria recordar-li com va criticar el seu partit a Felipe Gonzalez quan va aconseguir aquestes subvencions europees mentre el bigotis l'acusava de 'pedigüeño', i el rendiment que se li ha ha tret, com si no s'haurien fet tants quilòmetres d'AVE i aeroports fantasma.

García Tejerina ha dit que al seu partit sempre li toca "ballar amb la més lletja" i ha afegit: "Els lliurem el Titanic i ens van tornar una pastera", en referència a la "herència" rebuda pel Govern de Mariano Rajoy.

Com veureu per les seves paraules, la Ministra va en la línia de bestiesa rere bestiesa en les seves declaracions, per no apartar-se de la línia dels dirigents del Pp en  general. Tambè per no desentonar diu bajanades com que els varen deixar en herència el Titànic als del PSoE; no deu haver vist la pel·lícula la ministra, car demanar-li que en sabès la història seria ja massa. Algú li hauria d'explicar que el Titànic es va ensorrar per l'estulticia i superbia dels qui el conduien, estulticia y superbia de la que el seu partit en va sobrat. I és que on no n'hi no ern pot rajar, i, de la mateixa manera que en Perich deia que als Estats Units qualsevol podia ser President, i la prova estaba en el propi president de torn, a Espanya, qualsevol pot ser Ministre, la prova està en Isabel Garcia Tejerina, entre altres, i això que almenys aquesta senyora és del ram, segons el seu currículum: enginyera agrònoma per la Universitat Politècnica de Madrid i Llicenciada en dret per la Universitat de Valladolid. Compta, a més, amb sengles màster en Comunitats Europees per la Universitat Politècnica de Madrid i en Economia Agrària per la Universitat de Califòrnia a Davis.

Suposant que els seus títols no siguin com els de Roldan, que tampoc ens hauria de sorprendre massa, no se jo si la gestió de la Ministra serà de fiar; si agafem com a referència la de la seva familia, hom diria que no. De fet, pitjor era qui ocupava el càrrec abans, "por Cojones Cañete", un autèntic subproducte carpetovetònic residual de manifesta indolencia mental, al qui pretenen enviar a Brussel·les. Compte amb qui els hi enviem, que al final amb la mena de personal que els hi anem col·locant, els de Europa ens acabaran agafant mania. I com escoltin desbarrar a sospitoses vermellors orujeres Botin, encara ens n'agafaran més.
Comparteix:  

Comentaris

 1. Curioso el lenguaje de la susodicha.

  ResponElimina
 2. llenguatge en clau electoral, en diuen.

  ResponElimina
 3. He oído poco de esta gente, lo único que he oído son banalidades criticas al pasado y autojustificaciones... Yo no quería señor agente... (que diría Espe). Menuda tropa.

  ResponElimina
 4. Temu: más que nada son aburridos, muy aburridos y pesaditos, estos y los otros.

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada