PENSA-HO BÉ


Fa dies que a casa li donem voltes al transsumpte de l'assumpte, ja sabem que hem d'anar a votar diumenge vinent per la cosa aquesta de les Europees. Jo ja fa tres o quatre vegades que voto en blanc, i aquesta, encara no tinc clar que faré, però el problema és a l'altra banda; diu la Nuri que ella si va a votar, votarà com ha fet sempre pels socialistes, i quan m'ho deia ens hem mirat tots dos: Pensa-ho bé, li he dit, mira que votaràs Pere Navarro i els quatre que queden - de moment -. I la Nuri ha posat cara de pòquer. No se pas que farà diumenge, ho té més fotut que jo.
Comparteix:  

Comentaris

 1. Yo votare a mi partido aunque no este al 100% con su programa, es el que más me gusta.Yo no votaría a nadie que halla tenido responsabilidad de gobierno. El fracaso ha sido estrepitoso, han arruinado y saqueado un país y nadie tiene culpa de nada, y no solo eso, nos quieren echar la culpa a nosotros, que ya es tener una dureza facial diamantina. Los corruptos deshabilitan a los jueces que los encausan. Esto es un puto cacahondeo, ¿a quien votas?. Yo desde luego que a ninguno que halla ejercido labores de gobierno, huele muy mal, apesta.

  ResponElimina
 2. por eso yo voto en blanco hace ya tiempo, no soy capaz de hacerlo por ningún partido, ni que haya gobernado, o no! pues a la que gobiernen se corromperán exactamente igual.

  ResponElimina
 3. O votar nul i aprofitar per demanar que es faci la consulta del 9 N...

  ResponElimina
 4. Tot just avui he penjat un text sobre política nacional i europea, a veure què passa.
  M'agrdaria que la Loreto Giralt desenvolupés el seu raonament, perquè no l'he entès. (Tot i que és normal, perquè fa temps que no entenc res de l'independentisme català).

  ResponElimina
 5. No hi haurà consulta Loreto. Ja ho veuràs.

  ResponElimina
 6. Lluís, l'escrit el vaig llegit ahir vespre a Mil dimonis, no et vaig deixar comentari perquè practicament ho expiques tot i hi estic d'acord. De totes maneres mepl vull tornar a llegir un altre cop.

  salut

  ResponElimina
 7. Con el permiso de ustedes...yo, no voto.
  Salut

  ResponElimina
 8. Con el permiso de Miquel, mañ hecho, asi votas al bipartidismo y lo sabes...

  ResponElimina
 9. Miquel no sabe a quien votar Daniel, como muchos está desencantado de esta tropa, y da igual ya, votar a unos u otros, que no hacerlo.

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada