La pressumpte agressió que va patir Pere Navarro el passat 27 d'abril sortint d'un bateig a Terrassa s'està transformant en un sainet vodevilesc que se li està tornant contra seu: Quan el primer secretari del PSC va declarar en diverses entrevistes radiofòniques que la seva agressora era 'una persona que vivia una opció amb un cert fanatisme' ràpidament aquestes declaracions les varen reproduir la majoria dels mitjans de Madrid i fins i tot va intervenir el ministre de l'Interior, Mossén Fernández Díaz. Per fi tenien a Madrid la prova de la crispació, ja podia començar la cacera. 

Però han anat passant els dies i l'agressora no apareix, no dic jo que sigui la sema amistansada com deia en broma Sala Martin, però arribats a on estem qualsevol explicació seria possible.

Voldria pensar que quan Pere Navarro va escampar la noticia no va calcular l'abast polític que agafaria la seva acusació. Llegeixo que el Jutge ha emès una ordre judicial perquè els investigadors puguin accedir als llistats de pares dels nens que feien la comunió el dia que Pere Navarro va ser agredit a l'atri de la catedral de Terrassa. El rector no els facilitava per les negatives i temences dels familiars a veure's implicats en el cas i perquè hi havia menors pel mig.   
La policia vol investigar fotos i gravacions del bateig per tal d'intentar identificar a la pressumpta agresora del Sr.Navarro, amb la molestia que aquesta actuaciò policial representarà per a tots els assistens. I es que no deixa de sorprendre que encara no s'hagi averiguat qui va ser l'agressora després de tants dies.

Pere Navarro té un greu problema, o rectifica i demana disculpes abans que la seva agressora sigui localitzada o, en cas de mantenir-se en l'acusació, s'arrisca a haver de dimitir si la motivació de la senyora no fos la crispació creada per l'independentisme. Tot sol s'ha posat en 'un maldito embrollo' egarenc, res a veure amb Pietro Germi, que allò seu era una bona pel·licula i la de Pere Navarro és de serie B.